Moim zdaniem Borbet A nie jest ładną felgą ! <ok> Możliwe, że widziałem wiele golfów I lub II z takimi ! Może Tobie się bardzo podobają, bo dla mnie to jest kaszana ! <ok> Twój gust, twój samochód ! <urodziny>Musze powiedzieć, iż stwierdzenie, że Borbet A są totalną porażką osmiesza Cie w moim mniemaniu ...
..:: Audi B4 ::.. By duo stan nieważkości str. 84
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
a ja powiem tak: duo trzyma fason, jest nisko jak ktoś nie wierzy niech pojeździ troche autkiem na codzień z zawiasem poniżej -40(dobra gleba zaczyna się po czterdziestce). Wiadomo, że auto ma się podobać właścicielowi-ale jest również grupka osób które potrafią docenić takie mody. Nie dla wszystkich liczy się to czy ktoś ma kolorowe wskaźniczki diodki, czy założył suuper nowe baloniaste oponki. Ja osobiście lubuję się w GERMANIE i może dlatego nie potrafię spojrzeć obiektywnie, ale dla mnie liczy się zawieszenie i koło a buda ma zostać w oryginalnym nienaruszonym stanie(ew. usniete emblematy i jakieś plastiki w kolorek ze smakiem). Reasumując poza przednimi oponkami, które są troszkę baloniaste to nawet zestaw 7,5 i 9 cali dobrze wygląda-więcej nie ma się do czego przyczepić :mrgreen: a koła BORBET A to kultowe koła i stwierdzenie że to badziew jest nie na miejscu...
-
- Forum Audi 80