[90 B3 2.3] moja audiolka
[90 B3 2.3] moja audiolka
Chciał bym wam przedstawic moje audi i chcial bym dowiedziec sie co o nim sadzicie,wiem że na tym forum jest nie jeden znawca,dodam tyle ze to moje audi to jeden wielki składak,nie mam zbyt duzego pojecia o samochodach ale mam nadzieje ze potrzebna pomoc znajde na tym forum,a o to zdjecia tylko nie przestraszcie się,zdjecia robiłem podczas sprzatania w samochodzie i stad ten okurzacz,nie chce mi sie teraz robic innych fotek
A o to co jako pierwsze musze zrobic to wymienic prawe lusterko,zrobic podswietlanie tablicy zegarów bo świeci jak by chciało i nie mogło i zmienic oponki wraz z nimi zakupic jakies ładne alumki nie duze ale nie tyle zeby cos tam mi obcierało,jak narazie nie mam w planach zmieniac zawieszenia na sztywniejsze,na tym jest wszystko w porzadku,i od razu mam pytanie czy możecie mi powiedziec ile ten silniczek ma koni i jak to jest typ bo nie mam pojecia
A o to co jako pierwsze musze zrobic to wymienic prawe lusterko,zrobic podswietlanie tablicy zegarów bo świeci jak by chciało i nie mogło i zmienic oponki wraz z nimi zakupic jakies ładne alumki nie duze ale nie tyle zeby cos tam mi obcierało,jak narazie nie mam w planach zmieniac zawieszenia na sztywniejsze,na tym jest wszystko w porzadku,i od razu mam pytanie czy możecie mi powiedziec ile ten silniczek ma koni i jak to jest typ bo nie mam pojecia
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2008, 21:43 przez pandamix, łącznie zmieniany 1 raz.
właśnie o to chodzi że jest troche zaniedbana i ma wiele rys na lakierze na dachu chyba najwiecej,i gdzie nie gdzie rdza zaczyna sie pojawiac mimo ocynku,po prostu tam gdzie jest jakies obicie to jest i rdza,kurcze z tymi kierunkami tylnymi to miałem okazje je wymienic,jakos w tamtym tygodniu i tak wymieniałem jeden bo miałem wybite szkło,ale przenysle jeszcze raz wymiane tych kierónków i chyba tak zrobie,ale najpierw mam do was pytanie czy przypadkiem nie ma nikt z forumowiczów do sprzedania lewego lusterka,mam nadzieje że nie zostane ukarany za to pytanie
- M@rcus
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Witam na początek kolegę z Lubelskiego i zapraszam do zawitania na nasze Lubelskie Zlociki co do autka to powoli ją dopieścisz i będzie cacy, nie jest źle ładnie się prezentuje <ok> Co do lusterka to zależy skąd jesteś? możesz podjechać na szrot na Nałkowskich tam na pewno coś znajdziesz, albo na giełdę w Niedziele, także lepiej na miejscu niż płacić za przesyłkę, a silniczek masz fajny 2.3 NG ładnie to mruczy jeszcze jakiś filtr stożkowy zapodasz to będzie efekcik <ok>
jestem z Parczewa,chyba którejś pieknej niedzieli wybiore sie na giełde do Elizówki i cos sie zakupi,bo sklejane lusterko szpeci cały samochód,a tak przy okazji jakieś alumki sie zobaczy,ja narazie mam chęci tylko co do tego samochodu ale zbyt dużego pojecia to ja nie mam,co do tego jaki ta jednostka dźwiek wydaje to musze sie zgodzic ze naprawde ladny,z tym filtrem to też bede musiał was sie poradzic
eee tam w środku nie ma żadnego wypasu taki sobie standart,jedyne co elekttryczne to jest lusterko kierowcy a szyby i drugie lusterko ręcznie regulowane,jeszcze mnie dziwi fakt że jest odłaczany abs choc nie działa do konca tak jak moglem to odczuc w nowszych samochodach,środek mam zaniedbany i bede próbowal cos z nim zrobic,mam plastki ten od kierownicy połamany i jest owiniety tasma,pod kierownica miałem przełacznik od świateł jakiś drugi bo jeden miałem tu gdzie mam przełacznik od gazu koło tej półki pod kierownica,ten przełacznik nie chcacy mi sie odłaczyl i o dziwo wszystkie światła działaja wiec go na nowo nie podlaczałem,musze jeszcze takze zrobic centralny zamek bo drzwi musze zamykac od pasażera i także cos nie tak mam z tylnym zamkiem w drzwiach,jak bede miał jakies ładne fotki wnetsza to oczywiście ze pokaże,jak narazie to mam tylko jedno i nie wiem czy zbyt dużo ono przedstawia