Co o niej sądzicie ?
Nie chwale się :-| tylko byklem ciekaw co sądzicie... a twoja też fajna... :-o miałem kiedyś taką samą srebną tylko z silnikiem diesla. srebny jest ładnym kolorem więc miałem czarne szybki wedgług mnie to fajnie wyglądało i na alusach 15'' BBS z rantem. Wciż je mam do sprzedania . ale ogólnie autko fajne... pozdro
hehhee padawi tez mnie kolo trochu rozbroił To nie są alumy tylko fele STALOWE bo jedną mam skrzywioną i czekam na prostowanie... Ale z czasem to będzie rakieta... Już się powoli z nią robi, tylko trochu pieniążków brakuje pozdro padalec... [URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e7b ... 369b8.html][IMG]http://images22.fotosik.pl/13/e7b2cd5761f369b8m.jpg[/IMG][/URL]
wiem śmiej sie MYMANEY ale już za nie długo wstawie tu zdjęcia po generalnym lifcie, ale jak na dziadka sobie radzi i to bardzo dobrze, PADAWI coś o tym wie z hehehe...
Moje wyposarzenie:
- alu 15 przód 2x 195/50.15 tył 195/55/15
- silnik 1,6 po lifcie, splanowana głowica o 2mm, filtr stożkowy, rozrząd wymieniany nie dawno
- centralny zamek z pilota
- alarm
- strumienica
- zawieszenie utwardzone( miałem wcześniej gumy 205 ale od razu zmieniłem, ale fakt kleił się nie samowicie
To jak narazie to co zaplanowałem, ale teraz zabawa będzie blacharska i lakiernicza bo naprawde przyznaje że stan niezbyt dobry, a i kolor h.... ale nie długo będzie ładniejszy... pozdro 8-)
Moje wyposarzenie:
- alu 15 przód 2x 195/50.15 tył 195/55/15
- silnik 1,6 po lifcie, splanowana głowica o 2mm, filtr stożkowy, rozrząd wymieniany nie dawno
- centralny zamek z pilota
- alarm
- strumienica
- zawieszenie utwardzone( miałem wcześniej gumy 205 ale od razu zmieniłem, ale fakt kleił się nie samowicie
To jak narazie to co zaplanowałem, ale teraz zabawa będzie blacharska i lakiernicza bo naprawde przyznaje że stan niezbyt dobry, a i kolor h.... ale nie długo będzie ładniejszy... pozdro 8-)
elfik, jeszcze raz Ci życzę wytrwałości w dążeniu do doskonałości
Ostatnio zmieniony 01 mar 2007, 20:37 przez mymaney, łącznie zmieniany 1 raz.
O fuck jak tak mozna UrQ zwisniaczycK2 pisze:a możesz zdradzić na jaki kolorek go przemalujesz??
Mam nadzieje że jakieś techno fiolety i zielone kawasaki odpadaja....
I nie zrobisz ze swoim autem tego co ktośz tym urem poniżej...
Obrazek
K2, spiewaj wszytsko co wiesz o tej Urce na PW!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen:
A co do tego koloru to ten kolor jest naprawde hujowy ( mój niebieski) no ale jak już pisze to powiem, że ten kolor tak apropo to jest oryfinalny od nowości, nigdy nie był malowany... takie wychodziły z taśmy... :-| Ale jak będzie kolor to mniej więcej mam na myśli fiolrt ładny, albo jaskrawy pomarańcz... pozdro
Dodano: 2007-03-04, 15:59
K2 zdziwisz się jak skończe z nim robić... :mrgreen:
Dodano: 2007-03-04, 15:59
K2 zdziwisz się jak skończe z nim robić... :mrgreen:
Zobacz czy może coś z oryginalnej palety kolorów coś ci nie przypasuje.. Z fabrycznymi kolorami najlepiej auto wygląda....
Poniżej pozwoliłem sobie wkleić dwa auta które wg. mnie powinny stanowić wzorzec... :mrgreen:
Te fotki ukazują jak naprawde niewiele trzeba aby B2 powalała na kolana (zwłaszcza ta pierwsza)...
Poniżej pozwoliłem sobie wkleić dwa auta które wg. mnie powinny stanowić wzorzec... :mrgreen:
Te fotki ukazują jak naprawde niewiele trzeba aby B2 powalała na kolana (zwłaszcza ta pierwsza)...