Audi 90 2.3 10V ... koniec przygody str.9
Audi 90 2.3 10V ... koniec przygody str.9
... kilkanaście nieprzespanych godzin w pociągu, potem kilka godzin chodzenia i szukania, dalej kilkanaście godzin za kierownicą i rezultat został osiągnięty … audi 90 2.3 10V stoi pod moim domem, czyli kolejne z moich marzeń spełnione …
Dane:
Produkcja Sierpień 1990
Pierwsza rejestracja marzec 1991
Silnik 2.3 10V NG
Kolor czerwony
ABS
Wspomaganie kierownicy
Elektryczne lusterka
Immobiliser
Centralny zamek
Podgrzewane fotele
Szyberdach
Tapicerka gruby welur
Felgi aluminiowe
Tylna półka z 6 głośnikami
Spoiler na 4 stopkach
Samochodzik jest ogólnie w dobrym stanie technicznym i wizualnym, wiadomo jak na pełnoletnie auto coś tam jest do zrobienia i dopieszczenia, także najbliższy tydzień z tym będę walczyć, a potem może coś zmodzę lekko, ale i tak największą frajdę sprawia mi dźwięk silnika – to jest coś, co mnie kręciło od najmłodszych lat :mrgreen:
updaty
prace remontowo-budowlane cz.1 (str.5):
prace remontowo-budowalne cz.2 (str.6):
out of orange (str.8):
12 lipca 2008 (str.9)
auto sprzedane, zakupił kolega pandamix życzę szerokości, dbaj o nią i niech się dobrze sprawuje. Pozdrawiam!
Dane:
Produkcja Sierpień 1990
Pierwsza rejestracja marzec 1991
Silnik 2.3 10V NG
Kolor czerwony
ABS
Wspomaganie kierownicy
Elektryczne lusterka
Immobiliser
Centralny zamek
Podgrzewane fotele
Szyberdach
Tapicerka gruby welur
Felgi aluminiowe
Tylna półka z 6 głośnikami
Spoiler na 4 stopkach
Samochodzik jest ogólnie w dobrym stanie technicznym i wizualnym, wiadomo jak na pełnoletnie auto coś tam jest do zrobienia i dopieszczenia, także najbliższy tydzień z tym będę walczyć, a potem może coś zmodzę lekko, ale i tak największą frajdę sprawia mi dźwięk silnika – to jest coś, co mnie kręciło od najmłodszych lat :mrgreen:
updaty
prace remontowo-budowlane cz.1 (str.5):
prace remontowo-budowalne cz.2 (str.6):
out of orange (str.8):
12 lipca 2008 (str.9)
auto sprzedane, zakupił kolega pandamix życzę szerokości, dbaj o nią i niech się dobrze sprawuje. Pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony 12 lip 2008, 16:01 przez duo, łącznie zmieniany 14 razy.
-
- Forum Audi 80