cupejka By Dred... nowy środek str 19
dobra juz sie dogadalismy ... wąż ogrodowy niedługo zniknie z pola widzenia :mrgreen:
ja wiem ze to nie najwazniejsze ale ja jestem wzrokowcem i lubie otaczac sie ladnymi rzeczami niech to jezdzi jak powinno ale tez wyglada ślicznie :mrgreen: dredzik jest git
pamietaj! czekam az zniknie wąż, będe czujny!
ja wiem ze to nie najwazniejsze ale ja jestem wzrokowcem i lubie otaczac sie ladnymi rzeczami niech to jezdzi jak powinno ale tez wyglada ślicznie :mrgreen: dredzik jest git
-
- Forum Audi 80
wąż mogę schować ale ten wskaźnik
szukam czegoś ładnego ale qrde nei ma nic sensownego w dobrych pieniądzach
musi być biała tarcza, podświetlenie, podciśnienie i musi być dokładny
nachętniej w zestawie na słupek 3 zegary EGT BOOST i AFR ale za to trzeba zostawić tausena
[ Dodano: 2008-04-21, 23:35 ]
szukam czegoś ładnego ale qrde nei ma nic sensownego w dobrych pieniądzach
musi być biała tarcza, podświetlenie, podciśnienie i musi być dokładny
nachętniej w zestawie na słupek 3 zegary EGT BOOST i AFR ale za to trzeba zostawić tausena
[ Dodano: 2008-04-21, 23:35 ]
od pewnego momentu to jest od niedzieli nie słucham radia <ok>Rychu_coupe pisze:DRED, radio to już Ci chyba nie będzie potrzebne nie wiem jak wy ale ja kocham ten głos..: :mrgreen:
niestety nic za free warto wyłożyć siano za efekt wizualny <ok>DRED pisze:nachętniej w zestawie na słupek 3 zegary EGT BOOST i AFR ale za to trzeba zostawić tausena
sam bym sobie sprawił psytka ale niestety w tdi on w niczym niepomaga i cięzko coś takiego dostać
fajnie dredziu że ciągle coś modzisz byle tak dalej
powodzonka <quattro>
powiem tak zima się skończyła to zaczne coś działaćduo pisze:dobra juz sie dogadalismy ... wąż ogrodowy niedługo zniknie z pola widzenia :mrgreen:
niedługo znów będe zmieniał ECU :evil: także jeszce chwilkę będziesz musiał poczekać
[ Dodano: 2008-04-21, 23:43 ]
no modze modzę i niedługo kolejne fotki i efektyquattro pisze:niestety nic za free warto wyłożyć siano za efekt wizualny
sam bym sobie sprawił psytka ale niestety w tdi on w niczym niepomaga i cięzko coś takiego dostać
fajnie dredziu że ciągle coś modzisz byle tak dalej
powodzonka
ale spokojnie dopiero sie zaczyna robić ciepło więc bedzie coraz lepiej
no i pali tyle co Twoj i ma takie same zawieszenie , także mamy wiele wspólnego
no to czekam teraz na Twoje mody
musze jeszce zrobić filmik jak ktoś stoi a ja przejeżdżam koło niego i robię PSSSS wtedy będzie widać i słychać jak to się zachowuje
heh dzięki koledzy za miłe wypowiedzi
niedługo się zbiore z kolejnymi rzeczami
no to czekam teraz na Twoje mody
musze jeszce zrobić filmik jak ktoś stoi a ja przejeżdżam koło niego i robię PSSSS wtedy będzie widać i słychać jak to się zachowuje
heh dzięki koledzy za miłe wypowiedzi
niedługo się zbiore z kolejnymi rzeczami
montaż trwał z 15 minut włącznie z wejściem do kanału itd
niestety zmarwie Cię
w mechanicznym wtrysku będzie ciężko , bo będzie Ci zalewało silnik trochę i może auto gasnąć
ja kupiłem 2 tłoczkowy 2 membranowy firmy properfect na allegro kolo jest z bydzi i zna się na rzeczy
koszt to 300 plus przesyłka
wywalasz DVa zaslepiasz powrót do turbiny wbijasz jedną tę dużą końcówkę w rure idącą od turbo i podpinasz wąż podciśnieniowy co idzie do N75
nie pamiętam jak w MC jest z dostępem ale tam zawsze było więcej miejsca jak w B4 i w 3B
wpisz w allegro properfect i poproś o typ 2 , zadzwoń i pogadaj kolo napewno pomoże.
niestety zmarwie Cię
w mechanicznym wtrysku będzie ciężko , bo będzie Ci zalewało silnik trochę i może auto gasnąć
ja kupiłem 2 tłoczkowy 2 membranowy firmy properfect na allegro kolo jest z bydzi i zna się na rzeczy
koszt to 300 plus przesyłka
wywalasz DVa zaslepiasz powrót do turbiny wbijasz jedną tę dużą końcówkę w rure idącą od turbo i podpinasz wąż podciśnieniowy co idzie do N75
nie pamiętam jak w MC jest z dostępem ale tam zawsze było więcej miejsca jak w B4 i w 3B
wpisz w allegro properfect i poproś o typ 2 , zadzwoń i pogadaj kolo napewno pomoże.