ja coś czuję że Duo jeszce lepsze ma zamiar zapodać...Rychu_coupe pisze:przepiękna audiczka ja bym proponował jeszcze zderzaki z competition
..:: Audi B4 ::.. By duo stan nieważkości str. 84
- siwusek216
- Forum Audi 80
Ja porobiłem fotki z soboty tylko, ale z przed hali Dziś nie mogłem być :-| Była tam jakaś ładna srebrna B4 z ładnym sprzęcikiem w bagażnikuFubi pisze:Ja dzisiaj widziałem nawet mam fotki
Miałem nadzieje ujrzeć w końcu Audice DUO ale nie wyszło a miałem przygotowany aparat !! W którym miejscu stał DUOwóz ?
Ten zardzewiały widziałem, fajną miał kierownice <ok> Ale to było wczoraj i nie widziałem przy nim ocynkowanej Audicy, może to i dobrze bo bałbym sie żeby ta rdza na ocynk nie przeskoczyła <haha> :evil: Mam foto tej srebrnej audiolki, ale nie dodam tutaj bo nie wypada :mrgreen: <ok>
No i żenada bo nastawiłem sie na to że zobacze furke :evil:
No i żenada bo nastawiłem sie na to że zobacze furke :evil:
przy okazji postu odnośnie czarnej dziury obiecałej, że ta jedna zaślepka również zniknie ( w życiu ogólnie złoszczą mnie wszelkiego rodzaju zaślepki - tak mam ) a jej miejsce zajmie włącznik ze specjalnej wersji B4. I tak się wkońcu stało. Wreszcie dojechał zamwiany w DE włącznik oświetlenia wewnętrznego z wersji TAXI. Póki co jest jedynie zamontowany, podłączony zostanie zimą przy okazji zmiany tapicerki a odpowiadać będzie za sterowanie dodatkowym oświetleniem wnętrza oraz bagażnika, które zosyanie również niebawem dorezane - plan już jest. Mam nadzieję, że po raz kolejny wszystko się uda i nie pozostaną tylko plany. Ponżej fotki.