[B4 ABK] Moja Audiola... Kilka nowych fotek.
[B4 ABK] Moja Audiola... Kilka nowych fotek.
Witam wszystkich audimanaków, chciałem wam przedstawic moja Audiole.
Krótki opis rocznik 1994, silniczek 2.0E model B4.
Autko zakupione jakies 2 tygodnie temu.
Wyposażenie:
ABS
Alufelgi
Centralny zamek
Elektryczne lusterka
Elektryczne szyby
Lakier metallik
Poduszka powietrzna
Radio+CD
Ele. Szyberdach
Wspomaganie kierownicy
Teraz troche o audi, Radio Clarion BD319R, w tylniej połce dwa JBL-ele (jajka), wzmaciacz BLAUPUNKT GTA 2, z przodu serja.
Przewidziane mody, sciągnięcie spilera, wymontowanie z tylniej połki "jajka" zmiana radia na wyzszy model, zamontowanie skrzynki basowej na dwóch intertechnikach MDS08.
Zapomniał bym jeszcze lampeczki na X-enony chce wymienic.
W najbliższym czasie obniżam autko o -40mm 8-)
Kolejne mody to lampy na tył USA/Japan, następnie na przód lampy zespolone + soczewka. A pózniej sie pomysli co można bedzie jeszcze zmodzic, te podstawowe to obowiązek <ok>
Krótki opis rocznik 1994, silniczek 2.0E model B4.
Autko zakupione jakies 2 tygodnie temu.
Wyposażenie:
ABS
Alufelgi
Centralny zamek
Elektryczne lusterka
Elektryczne szyby
Lakier metallik
Poduszka powietrzna
Radio+CD
Ele. Szyberdach
Wspomaganie kierownicy
Teraz troche o audi, Radio Clarion BD319R, w tylniej połce dwa JBL-ele (jajka), wzmaciacz BLAUPUNKT GTA 2, z przodu serja.
Przewidziane mody, sciągnięcie spilera, wymontowanie z tylniej połki "jajka" zmiana radia na wyzszy model, zamontowanie skrzynki basowej na dwóch intertechnikach MDS08.
Zapomniał bym jeszcze lampeczki na X-enony chce wymienic.
W najbliższym czasie obniżam autko o -40mm 8-)
Kolejne mody to lampy na tył USA/Japan, następnie na przód lampy zespolone + soczewka. A pózniej sie pomysli co można bedzie jeszcze zmodzic, te podstawowe to obowiązek <ok>
Ostatnio zmieniony 07 lip 2008, 00:51 przez piku, łącznie zmieniany 7 razy.
- rajdowiec86
- Forum Audi 80
Kosztowała mnie 10kafi, w planach mam narazie to co napisałem wyzej, a co jeszcze hmmm, narazie nie wiem mysle ze wy mi cos doradzicie.
A tak na marginiesie to nie jest kolor czarny, tylko ciemny granat (chodz musze przyznac, ze na fotkach wygląda czarna)
Fotki zrobie gdzies w innym miejscu bo te były robione pod blokiem i akurat swieciło słonce i takie a nie inne wyszły fotki.
Nie dodałem jeszcze ze mam do niej zimowe opony na orginalnych aluskach audi, jak jak je wypoleruje, tazke pokaze.
Pozdrawiam piku
A tak na marginiesie to nie jest kolor czarny, tylko ciemny granat (chodz musze przyznac, ze na fotkach wygląda czarna)
Fotki zrobie gdzies w innym miejscu bo te były robione pod blokiem i akurat swieciło słonce i takie a nie inne wyszły fotki.
Nie dodałem jeszcze ze mam do niej zimowe opony na orginalnych aluskach audi, jak jak je wypoleruje, tazke pokaze.
Pozdrawiam piku
-
- Forum Audi 80
http://www.allegro.pl/item352131547_lam ... abrio.html <ok> to są nowe ale cena używanych waha sie miedzy 1000-1500 zł jest jeszcze inny sposób zrobienia samemu lamp z lamp zespolonych i wstawieniu soczewek. Miedzy innymi ja tak właśnie zrobiłem tylko że ja zrobiłem odrazu soczewki pod bi-xenon <ok> już czekają na montaż
Tutaj u kolegi minon1 masz bardzo ładnie opisane i pokazane jak to zrobić viewtopic.php?t=3418&postdays=0&postorder=asc&start=90
Tutaj u kolegi minon1 masz bardzo ładnie opisane i pokazane jak to zrobić viewtopic.php?t=3418&postdays=0&postorder=asc&start=90