[B4 ABK] Moja Audiola... Kilka nowych fotek.
Na początek zmiana audi, oraz zdjecie spilera(tylko zaslepek nie moge dostac), następnie obecnie mysle o zmianie tarcz hamulcowych na wentylowane, oraz zaciski, i chciał bym tazke Niunie lekko obnizyc wstawiając sportowe zawieszenie.... tylko obowiam sie czy nie bedzie mi ocierac o nadkole.. bo obecne alu mam 16"... co o tym sądzicie moze doradzicie jakie tarczą, zaciski oraz spręzyny najlepiej kupic i o ile mozna Niunie obnizać???Bardzo ladna audiczka co dalej planujesz zrobic?? Pozdrawiam
Pozdrawiam piku
Piku powiedz no mi
Masz kogoś kto sprzedaje juz gotowe Lampki pod B3 z xenonami ??? tak zebym wpiął i zeby hulało..... rezaczem nie jestem bo warunków do tego nie mam ..... brak garazu i innych sprzyjających ku temu warunków Fajnie te lampki sie prezentują a pewnie jeszcze lepiej działają np nocą na szosie :]
Pozdro..... Furka zajebiaszcza i mody calkiem spoko jak sie dorobie to moze B4 stanie tez u mnie pod blokiem :]
Masz kogoś kto sprzedaje juz gotowe Lampki pod B3 z xenonami ??? tak zebym wpiął i zeby hulało..... rezaczem nie jestem bo warunków do tego nie mam ..... brak garazu i innych sprzyjających ku temu warunków Fajnie te lampki sie prezentują a pewnie jeszcze lepiej działają np nocą na szosie :]
Pozdro..... Furka zajebiaszcza i mody calkiem spoko jak sie dorobie to moze B4 stanie tez u mnie pod blokiem :]
-
- Forum Audi 80
Witaj, kolego sorki ze tak pózno odpisuje ale dopiero teraz przypadkiem zobaczyłem ze ktos cos napisał w moim temaci.sovi3t pisze:Piku powiedz no mi
Musze cie rozczarowac ale tam nie ma xenonów, i nie znam nikogo kto sprzedaje takie lampki, ale wystarczy po szukac na forum i na ebay-u ofert jest duzo ale jak brac to tylko Lampy zespolone+soczewka, sam sie przykładam aby takie zakupic i nie długo to nasątpi, i zaprezentuje na forum.
Trzeba zacząc rezać, bo pomyślicie sobie sie ze Piku nic nie reza obija sie tylko... <ok>
Dzieki chłopaki za miłe słowa i fajnie ze wam sie podoba, ale napewno to nie Koniec <mikolaj>
- daniel_b11
- Forum Audi 80
piku a zastanawiałeś się może przypadkiem, jak rozwiążesz problem ze spryskiwaczami na reflektory ?? jak juz założysz te xenonki ??? Z tego co mi wiadomo to Xenon wymaga tego ustrojstwa na zderzaku - nie wiem po co zeby sie nie przegrzewała lampa ???? Teoretycznie znalazłem xenon pod B3 jednak trzeba bedzie rezac i to troche. Lampy zespolone mam zamówione - ofkozz na soczewcze....... Ciekawi mnie efekt świetlny w nocy Pzdr