B4 80 Cabrio by Cino
- karolpinkii
- Forum Audi 80
Dzieki serdecznie panowie, no ale mam jeszcze pare rzeczy w planach narazie jestem w polowie planow, pomalutku i do przodu,
plan na ten nowy tydzien - posadzic przod, bedzie znowu zmiana sprezyn mam juz ugadanych 5 kompletow roznych wiec bede modzil i testowal
....w miedzy czasie szukam zderzaczka od cabrio chyba 99r. no i tych cholernie drogich haluksow, bede was na biezaco informowal <ok>
plan na ten nowy tydzien - posadzic przod, bedzie znowu zmiana sprezyn mam juz ugadanych 5 kompletow roznych wiec bede modzil i testowal
....w miedzy czasie szukam zderzaczka od cabrio chyba 99r. no i tych cholernie drogich haluksow, bede was na biezaco informowal <ok>
Witam, ja tez mam te felgi i dokladnie z pierwszym wariantem oponek,dlatego wszytsko bylo poszezane,szkoda tylko bo u mnie rancik jak narazie nie jest polerowany,ale wszytsko w swoim czasie:)wygladaja pieknie jak stworzone do tego auta.
Cino masz super naprawde furke,mam nadzieje ze spotkamy sie na jakims spociku jak tylko wyjade moja:D
Pozrix
Cino masz super naprawde furke,mam nadzieje ze spotkamy sie na jakims spociku jak tylko wyjade moja:D
Pozrix
-
- Forum Audi 80