..:: Audi B4 ::.. By duo stan nieważkości str. 84
... no wiesz z tym kogutem nie mówię nie :mrgreen: jest w etce tylko trzeba dobrze poszukać :mrgreen: przycisk szedł z de, troche czekałem ale przyjechał :mrgreen: ile kosztował wysyłam ci na gg ... tani nie był, ale też nie droższy pieniędzy :mrgreen:DRED pisze:jeszcze koguta na górze zapomniałeś dodać do tej taxówki
ps gdzie kupowałeś włącznik w Etce z tego co pamiętam to numer jest już niedostępny , bo część nieprodukowana , sam czegoś takiego szukałem , ale nie po to by rezać sobie oświetlenie tylko coś innego 8-)
Nic nie jest droższe od lansu :mrgreen:duo pisze:... no wiesz z tym kogutem nie mówię nie :mrgreen: jest w etce tylko trzeba dobrze poszukać :mrgreen: przycisk szedł z de, troche czekałem ale przyjechał :mrgreen: ile kosztował wysyłam ci na gg ... tani nie był, ale też nie droższy pieniędzy :mrgreen:DRED pisze:jeszcze koguta na górze zapomniałeś dodać do tej taxówki
ps gdzie kupowałeś włącznik w Etce z tego co pamiętam to numer jest już niedostępny , bo część nieprodukowana , sam czegoś takiego szukałem , ale nie po to by rezać sobie oświetlenie tylko coś innego 8-)
No ten przelacznik to juz kiedys widzialem a zamontowany byl w Audi Cabrio i gosciu mial zrobione reczne sterowanie oswietleniem wnetrza tzw. ambiente light. Ja juz kiedys dawno chcialem miec tak jak jest w Mercedesach ze kierowca moze wlaczyc oswietlenie z tylu bez potrzeby otwierania drzwi. Zreszta lubie wszystko kontrolowac na pokladzie mojego B4. Duo to chyba jest najdrozszy z przelacznikow. Na gieldzie zeby go gdzies znalezc wsrod uzywanych gratow to trzeba miec szczescie.