[80 B4 2.0 ABT LPG] Moja Audi 80/Randers
[80 B4 2.0 ABT LPG] Moja Audi 80/Randers
Witam oto moja audiunia. Silnik 2.0 na gazie, przebieg oryginalny 206 tys km. Sprowadzona 3 latka temu z niemiec.
Felgi poki co 15" w planach za jakis miesiac zmiana na 16" lub 17" prawdopodobnie
5-ramienne najlepiej z rantem bo wg mnie audi najlepiej sie w takich prezentuje. Radyjko Pioneer DEH-30MP/CD/MP3, oraz
razem z kuzynem zamontowalismy instalacje GPS w miejsce nawiewów. Antena poprowadzona i przyklejona nad lusterkiem.
Jest to zwykły tom tom wyjety z obudowy i zainstalowany w miejsce dwoóch nawiewów. Kanał nawiewu jest zwężony aby ciepłe
powietrze nie dmuchało na elektronike tak wiec nawiew działa. Wiecej modyfikacji nie wprowadzałem. W kraju autko jezdzilo moze półtora czasu,
reszta do dzis w Danii pracuje i zarabia razem ze mna:) Jestem z niej bardzo zadowolony,
naprawde solidne i niezawodne autko.Pozdrawiam wszystkich Klubowiczów.
A oto nowa felga Enzo 17"/205
Felgi poki co 15" w planach za jakis miesiac zmiana na 16" lub 17" prawdopodobnie
5-ramienne najlepiej z rantem bo wg mnie audi najlepiej sie w takich prezentuje. Radyjko Pioneer DEH-30MP/CD/MP3, oraz
razem z kuzynem zamontowalismy instalacje GPS w miejsce nawiewów. Antena poprowadzona i przyklejona nad lusterkiem.
Jest to zwykły tom tom wyjety z obudowy i zainstalowany w miejsce dwoóch nawiewów. Kanał nawiewu jest zwężony aby ciepłe
powietrze nie dmuchało na elektronike tak wiec nawiew działa. Wiecej modyfikacji nie wprowadzałem. W kraju autko jezdzilo moze półtora czasu,
reszta do dzis w Danii pracuje i zarabia razem ze mna:) Jestem z niej bardzo zadowolony,
naprawde solidne i niezawodne autko.Pozdrawiam wszystkich Klubowiczów.
A oto nowa felga Enzo 17"/205
Ostatnio zmieniony 22 sty 2010, 15:24 przez peter124, łącznie zmieniany 2 razy.
- Grzegorzbielsko
- Forum Audi 80
Autko jezdzi wlasciwie tylko po Danii dlatego nie boje sie 17" w pl co 2m-ce na tydzien. Z glosnikami masz racje juz dawno mialem to zrobic bo troche wiesniacko wyglada kupowal ktos moze kierunki z allegro, bylem zmuszony bo mi ukradli jeden. Ja kupilem przez przypadek dymione-wg mnie lepsze sa białe pod ten kolor ale to jeszcze poł biedy ale tego ni cholere nie idzie zapiać na auto totalna beznadzieja, tak mocno cisnalem ze pekł kierunek ale nie całkiem wiec cisnałem od strony reflektora i pękł reflkektor czasem oszczedzanie sie nie opłaca(kierunki kosztowały 14zł
[ Dodano: 2008-05-04, 10:06 ]
Póżniej jak bede miec chwilke napisze dokladnie jak wykonalismy ta instalacje a pracy było sporo wbrew pozorom :mrgreen:
[ Dodano: 2008-05-04, 10:06 ]
Póżniej jak bede miec chwilke napisze dokladnie jak wykonalismy ta instalacje a pracy było sporo wbrew pozorom :mrgreen: