witam
oto kolejne z moich aut, kupiłem(a raczej dostałem za flaszke :mrgreen: ) w stanie opłakanym, kolor czarny ale oryginalnie czerwony, ktoś tragicznie pomalował auto... wszędzie wyłaziła czerwień, a czarny odłaził płatami wnętrze zapuszczone i wybebeszone, no ale jakoś udało mi sie to wszystko złożyć do kupy a efekt widać na fotkach tylko nie czepiać mi sie przedniego zderzaka i kierunków własnej roboty :oops: szukam oryginalnego ... niestety znalezienie jakiegos w irlandii (bo tu chwilowo przebywam) graniczy z cudem, mam nadzieje ze wam sie spodoba.....
Z tego co piszesz to odwaliłes kawał dobrej roboty, dopiescisz ja do końca i bedzie kozka, oczywiscie musisz sie pochwalić jak skończysz :mrgreen: Powodzenia <ok>
kolorek jak i jasne wnetrze po prostu bomba! naprawde ale ten zderzak :oops: ale jak mowisz zmienisz go i lampki ale bedzie spoko zobaczysz troche pracy u niunia bedzie super
Tak tak.. małe poprawki o dopieszczenia i bedzie piękna niunia!
Jak dla mnie kolor troszkę nietypowy, ale jak się komu podoba tak ma:D (pamiętaj, biała jest piekna :mrgreen: )
Pozdro, CobraEMP