Mechaniczna pomarańcza ;) str.11
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
cud miód malina <ok> zawsze mi się podobały B2 :mrgreen: przypadek sprawił że stałem się posiadaczem B3 a nie B2... cóż, może w końcu czas ten błąd naprawić i podążyć inną drogą, bo wqidzę że jednak dla chcącego nic trudnego :mrgreen: Ty i Twoje auto to najlepszy przykład jak z auta nijakiego można zrobić autko naprawdę kultowe i warte wsyztskich pieniedzy <ok>
pozdrawiam
pozdrawiam
spaykee, B2jke moge Ci śmiało polecić, bo to bardzo wdzięczne samochody. JA swoją jeżdże od półtorej roku i nie miałem żednej awarii a przejechałem 30tys km. Wiec jak na 27 letni samochód myśle że nie jest źle. Poza tym wygodne, pojemne i z silnikami 4cyl. bardzo tanie w eksploatacji. Wiec jeżeli szukasz czegoś oryginalnego co Cie nie zje finansowo to kupuj B2 coupe z 4cylindrowcem , było kilka ładnych na allegro ostatnimi czasy...
Dawno tu nic nie pisałem Czasu w sumie mało na dłubanie przy coupejce. Jedynie co to po ponad roku udało sie dorwać druga tylną lampe frankani , teraz mam tylne oświetlenie w komplecie Poza tym stwierdziłem że wywale z wnętrza głośniki i wsadze spowrotem stare radio blaupunkta bo nowe odtwarzacze zabardzo gryzą sie ze starym wnętrzem... Teraz nic mnie nie wkurza jak jade tym autem :mrgreen:
a tak to teraz wygląda i już raczej zmian nie bedzie
a tak to teraz wygląda i już raczej zmian nie bedzie
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
-
- Audi 80 Klub