Audi 80 B4 przód Cabrio, Borbet A, gwint KW, skóra, tył US
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Kilka :mrgreen: albo i słońce się odbije. Samo robiłem polerkę wiec miejscami mocniej przytarłem hehe. A tak serio to lakier na tylnym błotniku był odświeżany, bo po prostu wyblakł. Próbowałem polerować mechanicznie ale nie udało się odzyskać naturalnego koloru więc odnowiłem nieco tylni błotnik. Wiem wiem rzuca się w oczy.
[ Dodano: 2008-05-05, 23:40 ]
[ Dodano: 2008-05-05, 23:40 ]
Otóż toIC69 pisze:Mnie tu pachnie parapecikamikrisPrG pisze:zmiana na skóre może :?:
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Wiesz co Duo ja pewności nie mam, że to jest 60mm. Jak czasem tak na nią popatrzę to wydaje mi się, że siedzi ona więcej niż 6cm w dół. Nie jestem w stanie powiedzieć, bo owe zawieszenie już siedziało w aucie. Widać to ładnie na płaskim terenie.
Czasami boli mnie głowa od jazdy, mam 195cm wzrostu i walę głową w dach przy maksymalnym obniżonym siedzeniu. :mrgreen:duo pisze:a jeżdzi sie .... no cóż jak ja to mówę
u mnie też się prosi ... zostawić auto na parkingu i pójśćna autobus hehe zreszta przenoszą mnie wpracy do filii gdzie będę jeździć autobusem bo tam lalunia nie podjeżdża :mrgreen:AUDI_A6 pisze:Tragedii nie ma, pojechałbym w dół jeszcze :mrgreen: U mnie są tak piękne drogi, że aż samo się prosi.
[url=http://images32.fotosik.pl/242/e60f303cdb1c216cm.jpg]Obrazek[/URL]