Audi 80 B4 przód Cabrio, Borbet A, gwint KW, skóra, tył US
-
- Forum Audi 80
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
grinch, Siedzi automat, chyba jednak poczekam,aż upoluję w Niemcowni albo i na miejscu zdrowe NG, bo jak będę wymieniał samą skrzynie to po co robić dwa razy robotę. Wywalę cały silnik ze skrzynią w automacie,a potem przerzutka nowego silnika łącznie ze skrzynią
Ale na bank będzie manual, bo z automatem to ciężko jest :mrgreen:
Co do naklejki klubowej z tego co wiem to narazie nie ma. Ja kupiłem od Miśka_Stce miał akurat dwie :mrgreen:
marcinelk13, Bóg zapłać :mrgreen:
Ale na bank będzie manual, bo z automatem to ciężko jest :mrgreen:
Co do naklejki klubowej z tego co wiem to narazie nie ma. Ja kupiłem od Miśka_Stce miał akurat dwie :mrgreen:
marcinelk13, Bóg zapłać :mrgreen:
Wiedziałem, że po epoce błedów i wypaczeń nawrócisz się na 80-tki :mrgreen:
Audiczka śliczna. Szkoda, że nie dotarłeś na spot w CK "pomacalibymy". Ale co się odwlecze to...
Powodzenia w modach i do zobaczenia na spocie
P.S
Co do koloru to mnie się podoba taki niezwykły kolorek. Jest w nim duży potencjał <ok>
Audiczka śliczna. Szkoda, że nie dotarłeś na spot w CK "pomacalibymy". Ale co się odwlecze to...
Powodzenia w modach i do zobaczenia na spocie
P.S
Co do koloru to mnie się podoba taki niezwykły kolorek. Jest w nim duży potencjał <ok>
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
AUDI_A6, szczerze to znacznie lepiej wygląda z czarnym grilem [nie ori] <ok> ale to oczywiscie rzecz gustu
znalazles juz silniczek i skrzynie czy nie bardzo? nie warto katowac ten skoro jak pisales nie jest w najlepszym stanie
autko naprawde prezentuje się świetnie, kolorek co najmniej niecodzienny <ok> ale to taki mały plusik
naklejka "S-Line" na listwie jakoś mi nie podchodzi... pytałeś czy nie śmierdzi agro - dla mnie to jest agro
kierownica pasuje - naprawdę, może to dzięki ringomi Dido <ok>
wielki szacunek za to co zrobiłeś w autku 8-) powoli powoli a do przodu
a i najwaniejsze!... zmien felunej na taki z rantem <ok> wtedy Niunia będzie się prezentowała odpowiednio, a przy tym zawieszeniu "srednioniskim" jak pisałeś będzie bomba :mrgreen: ori alu zostaw sobie na kochane zimy
pozdrawiam!
znalazles juz silniczek i skrzynie czy nie bardzo? nie warto katowac ten skoro jak pisales nie jest w najlepszym stanie
autko naprawde prezentuje się świetnie, kolorek co najmniej niecodzienny <ok> ale to taki mały plusik
naklejka "S-Line" na listwie jakoś mi nie podchodzi... pytałeś czy nie śmierdzi agro - dla mnie to jest agro
kierownica pasuje - naprawdę, może to dzięki ringomi Dido <ok>
wielki szacunek za to co zrobiłeś w autku 8-) powoli powoli a do przodu
a i najwaniejsze!... zmien felunej na taki z rantem <ok> wtedy Niunia będzie się prezentowała odpowiednio, a przy tym zawieszeniu "srednioniskim" jak pisałeś będzie bomba :mrgreen: ori alu zostaw sobie na kochane zimy
pozdrawiam!
- hołard
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 AAN
Bardzo ładny ten twoj nowy kanarek (kolor bomba ) kiera i wnętrze też wygląda dobrze ( a będzie jeszcze lepiej). Automat do wymiany więc nie ma biedy Felgi bym pomienił koniecznie na coś wiekszęgo ( i nie zadne 16steczki ), i nie malował bym osłon tarcz na czerwono (wogole bym ich nie malował, czarny jest jedynym wg mnie słusznym kolorem) o pomalowaniu lusterek w kolor pewnie juz myślaleś :mrgreen: . Autko jest ładnie/wystarczająco zglebione ( więcej to tylko na wystawy) podoba mi się Pozdrawiam