[coupe 2.0abk] edit przodu ostatnia stronka
już chyba nie masz się do czego przyczepić... po co te OT... nie kumam...kogoś chyba boli że kolega ma lepsze fotele od niego ;p hehehlabek pisze:To powiedz czym w kształcie sie roznia od tych nowych ( ciemych co kupiles ) sa jakies roznice w wymiarach, siedziska/oparcia ??
a co do autka bardzo ładne felgi nawet pasują... ale bardziej bym widział jakieś z parapetem... ale to tobie ma się podobać
Pozatym nie wiedzialem ze byly rozne modele foteli i chcialem zeby Rysiu mi przyblizyl czemu jedne okresla kubelkami a te drugie nie bo na pierszej fotc (od przodu) wygladaly identycznie, dopiero bylo widac ze sie roznia bo zdjeciach z boku. Forum jest po to zeby pytac a nie tylko pisac, tak super pieknie miodzio...godzio pisze:już chyba nie masz się do czego przyczepić... po co te OT... nie kumam...kogoś chyba boli że kolega ma lepsze fotele od niego ;p hehehlabek pisze:To powiedz czym w kształcie sie roznia od tych nowych ( ciemych co kupiles ) sa jakies roznice w wymiarach, siedziska/oparcia ??
Przeczytaj temat od poczatku pozniej sie wymadrzaj. <mur>
-
- Forum Audi 80
Mnie podobała się na oryginalnych ale na tych też jest nieźle. Są większe więc na pewno robią lepsze wrażenie. Z tego co kojarzę to na tej Coupe były już bardzo podobne fele, na końcu pięcioramienne- ale z tymi nie wyglądała ciekawie.
Nie zaklejasz ramki ? Co tam planujesz zmodzić przy niej jeszcze?
Nie zaklejasz ramki ? Co tam planujesz zmodzić przy niej jeszcze?
-
- Forum Audi 80
jak narazie grill zostaje ori w planach to mam jeszcze wymienić wykładzine na czarną boczki tez i zastanawiam się nad glebą8S3 pisze:Nie zaklejasz ramki ? Co tam planujesz zmodzić przy niej jeszcze?
zaczymali kiedyś moja mame i nic nie sapali więc nie ma źlemavverick pisze:ie miales problemów z psiurami za przyiemnienie szyb bocznych przednich to zakazane?
zastanów się nad tym dwa razy Wiadomo, że z glebą wyglądałaby lepiej ale to nie na nasze drogi.Rychu_coupe pisze:zastanawiam się nad glebą
Moja jest na seryjnym zawiasie i już nieraz przytarłem spodem na naprawdę niedużym progu. Za hit uważam zahaczenie spodem o próg zwalniający :shock: Później jeszcze zahaczyłem o bardzo niski (jak się wydawało) krwężnik i naprawdę małą górkę Dobrze, że audi ma te "płozy" pod spodem :->
U mnie gleby na pewno nie będzie.
- robertas1.8
- Forum Audi 80
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub