Witam chciałem wam przedstawic nowy nabytek niestety nie mój tylko taty ale cały czas trwamy przy jednej sprawdzonej marce. Krótki opis:
TDI 110 KM 96 rok Avant
ABS
klimatyzacja manulana
szyberdach
pełny FIS
Radio + 8 głośników i tuba cały zestaw ori ( fajnie to gra hehe)
zestaw do tel
Mam nadzieje że kiedys tez zmienie na takie autko jestem ciekaw waszych ocen
przebieg co najmniej cofnięty te 100.000-200.000, ale to nie problem dla tego motorku ! <ok> dlaczego koło leży w bagażniku :?: masz turbognoja na gaz :?: :lol:
Gazu nie ma haha poprostu nie zostało wtedy włożone pod podłoge. Auto jest fajne ale jak to w A4 2 wahacze do wym. i chyba lmm do czyszczenia jak zaloguje bede wiedział. Auto było uszkodzone ale na szczeście nie mocno i teraz czeka na rejestracje.
szkoda że nie ma klimatronika ale wazne ze jest wogóle klima. Cena jest bardzo dobra bo 11000+opłaty i jedynie trzeba wymienic skraplacz bo jest uszkodzony, i jak pisałem 2 wahacze
WOJTEK26 pisze:Cena jest bardzo dobra bo 11000+opłaty i jedynie trzeba wymienic skraplacz bo jest uszkodzony, i jak pisałem 2 wahacze
Jak twój ojciec będzie wymieniał wachacze niech najlepiej kupi orginalne bo na podróby nie ma co kasy wydawać Cena faktycznia mega okazja jak na afn <ok>
Te podrobione "kości" zawieszenia to o dupę potłuc. Lepiej już kupić używkę ale oryginalną.
Co do A4 wyposażenie średnie ale za tę kasę z takim silnikiem to jest ok.