[Audi 80 B4 Competition][SWAP] by Słonik
-
- Forum Audi 80
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
minon1, Szkieł nie malowałem jak mówiłem bo stwierdzilem ze przegne i wyjdzie nieładnie.
O lakier sie nie bój, w tym aucie w moich rekach pasta polerska poszla w ruch po raz pierwszy. Mówiac o tyle masz na mysli lampy :?:
PR23M3K, przyciemnienie to najprostsza sprawa pod słoncem, pomysl a napewno na to wpadniesz .
Radek5V, wszystko jest wykonalne tylko trzeba znalesc na to sposob a to czasem chwilke zajmuje
O lakier sie nie bój, w tym aucie w moich rekach pasta polerska poszla w ruch po raz pierwszy. Mówiac o tyle masz na mysli lampy :?:
PR23M3K, przyciemnienie to najprostsza sprawa pod słoncem, pomysl a napewno na to wpadniesz .
Radek5V, wszystko jest wykonalne tylko trzeba znalesc na to sposob a to czasem chwilke zajmuje
WOJTEK26 pisze:bardzo ładna niunia gratuluje. A powiedz czy naprawde warto kupić te bi-xenony bo tez sie zastanawiam może link od kogo były zakupione. Dbaj o audisie
Audiczka 1 klasa, ale ona sama sie prosi o jakis odpicowane felgi :-o , jesli chodzi o ksenony czesto podobno sa problemy przy przegladzie, bo moga sie dowalic ze leflektor nie jest przystosowany pod ksenon no chyba, ze masz soczki :shock: (podobno) 8-)
mavverick, soczew nie mam jak na razie, sprysków na lampy tez nie ale na przeglądzie ani u policji kłopotów z tego powodu nie miałem, nikt nigdy nawet słowa pretensji.
Masz racje szeroki felunek by się tu przydał i gleba -60/-60, jeśli chodzi o felunek to marzy mi się coś w tym stylu 8-)
Masz racje szeroki felunek by się tu przydał i gleba -60/-60, jeśli chodzi o felunek to marzy mi się coś w tym stylu 8-)
Ostatnio zmieniony 01 cze 2013, 19:08 przez Słonik, łącznie zmieniany 1 raz.
:shock: powiedz mi ile tzreba dać za takie dobre ksenony, bo sa tacy co jada to tylko oslepiaja a te swiatlo ani niebieskie ani biale,,targówa , no a takie felunie to cucuszka 8-) ,,pozdrawiamSłonik pisze:mavverick, soczew nie mam jak narazie, sprysków na lampy tez nie ale na przegladzie ani u policji klopotow z tego powodu nie mialem, nikt nigdy nawet slowa pretensji.
Masz racje szeroki felunek by sie tu przydal i gleba -60/-60, jesli chodzi o felunek to marzy mi sie cos w tym stylu 8-)
[url=http://img91.imageshack.us/img91/7086/11cg4.jpg]Obrazek[/URL]