Audi B4 Avant By Solskier.
hmmm kilka plusów i kilka minusów
najpierw minusy
Bosta powinieneś wg mnie wrzucić po lewej stronie
jakbyś dorzucał EGT i AFR to w słupek , ale nie róbmy wyscigowki z poczciwego 1zeciora
kolejna rzecz to że kolega Solskier nie chce się podzielić jednym z tych gadżetów mianowicie tak zwaną "wkładką"
pomalowałbym jeszce lusterka i klamki pod kolor nadwozia
aha wykresik troszkę pofalowany
no a teraz do tych przyjemnych rzeczy
zawiasik plusik
światełka plusik
zderzaczek jak będą spryski plusik
środeczek jst jak najbardziej ok po za boostem
moc i moment też plusik szczególnie , że to poczciwy 1zecior
podobają mi sie felgi i dobrze, że prócz samego softu myślisz tez o mechanice: przeguby oraz hebelki
moc i moment bardzo zacny ( jak na diesla)
wszelkie udogodnienia typu obrotek, zegary, bost, AC.BC, bixenoniki , bardzo fajnie i dobrze że na soczewce a nie na zwykłej lampie
gratulejszyn , fajnie by było zobaczyć to kiedyś na żywca
najpierw minusy
Bosta powinieneś wg mnie wrzucić po lewej stronie
jakbyś dorzucał EGT i AFR to w słupek , ale nie róbmy wyscigowki z poczciwego 1zeciora
kolejna rzecz to że kolega Solskier nie chce się podzielić jednym z tych gadżetów mianowicie tak zwaną "wkładką"
pomalowałbym jeszce lusterka i klamki pod kolor nadwozia
aha wykresik troszkę pofalowany
no a teraz do tych przyjemnych rzeczy
zawiasik plusik
światełka plusik
zderzaczek jak będą spryski plusik
środeczek jst jak najbardziej ok po za boostem
moc i moment też plusik szczególnie , że to poczciwy 1zecior
podobają mi sie felgi i dobrze, że prócz samego softu myślisz tez o mechanice: przeguby oraz hebelki
moc i moment bardzo zacny ( jak na diesla)
wszelkie udogodnienia typu obrotek, zegary, bost, AC.BC, bixenoniki , bardzo fajnie i dobrze że na soczewce a nie na zwykłej lampie
gratulejszyn , fajnie by było zobaczyć to kiedyś na żywca
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Wykres własnie wiem ze koniec jest do dupy i to w miejscu gdzie mierzy moc jak go wyprostuje to jeszcze napwno zyskam z 5PS i 10Nm i jest cały czas nad tym walka.DRED pisze:wykresik troszkę pofalowany
A zawiasik jutro bedzie nowy -65mmDRED pisze:zawiasik plusik
Jak kupie te dwa wskazniki to napwno poleca na słupek, celowo boosta przekleilem na taśme i wypusciłem kratka aby mozna było go zmeontować bez śladu, spryski beda w tym tygodniuDRED pisze:Bosta powinieneś wg mnie wrzucić po lewej stronie
No i fajnie ze wkońcu wytknoł ktoś rzeczy które sa do bani a nie tylo fajnie i fajnie, dzieki Dred, beda zmiany na lepsze
[ Dodano: 2008-05-18, 13:28 ]
Mozesz rozwinac bo nie zaskoczyłem :mrgreen:DRED pisze:kolejna rzecz to że kolega Solskier nie chce się podzielić jednym z tych gadżetów mianowicie tak zwaną "wkładką"
- Solskier
- Forum Audi 80
- Kontakt:
:lol: hehe mogłem sie domysleć przeicez wszystko inne mozna kupic na ebayuDRED pisze:chodzi mi o blondwlosą wkładkę
o tę blondynę
mimo , że uwielbiam auta to chyba ta blondyna jest mimo wszystko fajniejsza
Chyba tak zrobie nie wiem czy strczy lakieru a jak nie to innym razme bedzie malowanko <ok>DRED pisze:jak będziesz malował te spryski o ile tego juz nei zrobiłeś to pomaluj klamki i lusterka
- Solskier
- Forum Audi 80
- Kontakt:
jak najbardziej, takie podpowiedzi motywuja mnie do działania i patrzenia na swoja furke innym okiem jak na codzien. Nowe pomysły zawsze warte analizy, bardzo chciałbym zdesia natył od coma wtedy listwy kalmiki i lusterka odrazu poszły by w kolor, niebawem bedzie lotka na szybe od Minona- przetne ja na pól, sktórce ile trzeba dopasuje pospawam i nie bedzie śladu a efekt lotki na klapie napwno doda mi mocyDRED pisze: oczywiście mam nadzieje, że odbierasz to jako konstruktywną krytykę