[Audi 80 B3 1.8S LPG] Nowe modyfikacje + nowe fotki
- lukeranger
- Forum Audi 80
[Audi 80 B3 1.8S LPG] Nowe modyfikacje + nowe fotki
Witam
Poniżej przedstawiam kilka fotek mojej Audiczki. Powiedzcie co o niej sądzicie. Jak na razie jest to w pełni seryjne autko bez żadnych upiększeń i udziwnień. W najbliższym czasie mam zamiar jedynie zmienić przednie kierunki na białe, wrzucić blendę pod tylnią rejestrację, z czasem wymienić też tylnie kierunki na czerwone no i będzie też trzeba pomyśleć o jakiś aluskach, ale na pewno nie będą to nowe aluski, bo jak na mój gust to nie pasują do tego autka, myślę raczej o jakiś oryginalnych Audi, ale to wszystko wyjdzie z czasem
Odnośnie pytania jaki to rocznik : jest to 1991 rok produkcji
Poniżej przedstawiam kilka fotek mojej Audiczki. Powiedzcie co o niej sądzicie. Jak na razie jest to w pełni seryjne autko bez żadnych upiększeń i udziwnień. W najbliższym czasie mam zamiar jedynie zmienić przednie kierunki na białe, wrzucić blendę pod tylnią rejestrację, z czasem wymienić też tylnie kierunki na czerwone no i będzie też trzeba pomyśleć o jakiś aluskach, ale na pewno nie będą to nowe aluski, bo jak na mój gust to nie pasują do tego autka, myślę raczej o jakiś oryginalnych Audi, ale to wszystko wyjdzie z czasem
Odnośnie pytania jaki to rocznik : jest to 1991 rok produkcji
Ostatnio zmieniony 13 maja 2011, 23:02 przez lukeranger, łącznie zmieniany 5 razy.
- lukeranger
- Forum Audi 80
Nowe fotki
09.04.2009r. - w końcu moja B-trójeczka doczekała się kilku upiększeń :mrgreen:
1). zamontowane aluski 14"
2). wymienione przednie kierunki na białe
W następnej kolejności biorę się za tył, a mianowicie:
1). czarna blenda pod rejestrację
2). wymiana kierunków na czerwone, najprawdopodobniej z B4 Avant, nie chcę kupywać zamienników, które zamiast czerwone to są różowe Chyba że ktoś ma może jakieś namiary na ładne czerwone kierunki to proszę o informację.
3). jakaś ładna końcówka na wydech, możliwe że coś z płaskich
Mam nadzieje że uda mi się już coś zrealizować w następnym miesiącu.
W dalszej przyszłości to chciałbym jeszcze tylko lekko przyciemnić wszystkie szybki, oczywiście oprócz przedniej Myślę, że po tym już nic więcej nie będę modyfikował, ponieważ osobiście nie lubię zbyt dużych upiększeń.
1). zamontowane aluski 14"
2). wymienione przednie kierunki na białe
W następnej kolejności biorę się za tył, a mianowicie:
1). czarna blenda pod rejestrację
2). wymiana kierunków na czerwone, najprawdopodobniej z B4 Avant, nie chcę kupywać zamienników, które zamiast czerwone to są różowe Chyba że ktoś ma może jakieś namiary na ładne czerwone kierunki to proszę o informację.
3). jakaś ładna końcówka na wydech, możliwe że coś z płaskich
Mam nadzieje że uda mi się już coś zrealizować w następnym miesiącu.
W dalszej przyszłości to chciałbym jeszcze tylko lekko przyciemnić wszystkie szybki, oczywiście oprócz przedniej Myślę, że po tym już nic więcej nie będę modyfikował, ponieważ osobiście nie lubię zbyt dużych upiększeń.
Ostatnio zmieniony 15 kwie 2009, 23:25 przez lukeranger, łącznie zmieniany 1 raz.
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
No to tak <ok> Aluski bardzo ładne, tylko chyba bębny by pasowało pomalować :mrgreen: Kierunki bardzo ładnie leżą, a na tył to dawaj tylko ori od avanta bo z czasem to będą do niczego podobne No z tego co ja słyszałem to przednie szybki nie wolno przyciemniać... :roll: Ja mam przyciemnione po słupki i jestem bardzo zadowolony :lol:
Looknij jak to wyszło Plany bardzo dobre bo nie przesadzone a trafne <ok> Czekam na dalsze fotki z rezania <ok> powodzenia
Looknij jak to wyszło Plany bardzo dobre bo nie przesadzone a trafne <ok> Czekam na dalsze fotki z rezania <ok> powodzenia
Ładna seria Wymiana kierunków i alusy poprawiły jej wygląd. A co do planów... tak trzymać <ok>