[B4 ACE] Audi Coupe by Route 66
- rajdowiec86
- Forum Audi 80
Slonik,nie 4300 bo to nie motorower,tylko 6000K <ok> .Frano,za kazdym razem jak podpinamy obojetnie ktore lusterko,to chodzi w trzech plaszczyznach,np,gora,dol i lewo,albo lewo,prawo i dol itd. Fakt,ze bylo juz pozno i bylismy potwornie zmeczeni,ale bedziemy jeszcze probowac .Pozdrowiska i do zobaczenia za tydzien :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
p.s.
czy ktos moze mi przywiezc z PL do Kronach masc prziwko kleszcza?Pozdrowiska i dziekulski :mrgreen:
p.s.
czy ktos moze mi przywiezc z PL do Kronach masc prziwko kleszcza?Pozdrowiska i dziekulski :mrgreen:
No światła rewelka :!: :!: :!: Pilnuj auta bo powykręcam
Kleszcza wyjmujemy zdecydowanym ruchem pincetą, nie wolno wykręcać żeby nie rozerwać. Maści żadnej nie potrzeba. Chyba że chodzi Ci o maść zapobiegawczą, taką żeby się wysmarować przed wizytą w lesie. polecam areozol, łatwiejszy w użytkowaniu.
Kleszcza wyjmujemy zdecydowanym ruchem pincetą, nie wolno wykręcać żeby nie rozerwać. Maści żadnej nie potrzeba. Chyba że chodzi Ci o maść zapobiegawczą, taką żeby się wysmarować przed wizytą w lesie. polecam areozol, łatwiejszy w użytkowaniu.
powiem szczerze, że dawno nie widziałem tak ladnej cupety
fajnei silniczek zrobiony, sam mam podobnie w avantarky na AKP tylko z silnikiem 3B
podoba mi się wrzucona navi , podoba mi się przeniesienie zegarów wyżej sa bardziej widoczne , jak już tak rezasz to obkręć je delikatnie o kilka stopni
szkoda że wykończenie tego troszke szfankuje
nie podoba mi się natomiast to , że przedni zderzak jest caly pomalowany na czerwono a tylny w seryjnych barwach trochę to się ze soba gryzie.
plusik za:
navi
gril
kolorystyke silnika
zegary
zmiane koloru deski
xenonki
zderzaczek przedni
(tutaj popraw by kierunki nie odróżnialy się kolorystycznie od halogenów, i wrzuć spryski od RS2 razem z zaworkami spiętrzającymi to koszt około 200 pln w ASO)
felgi dość oryginalne, z rancikiem . nie jest to szczyt marzeń jakie bym chciał ale są ciekawe
glebe
jakość koloru ( sam kolor mi nie podchodzi bo często widuje się mocno wyblakłe )
no i jedno z wg mnie najładniejszych rzeczy w tym aucie to lusterka tylko je dobrze podłącz
minusik za kiere nie potej stronie co potrzeba :p i za napęd :p
reszta jak najbardziej ok
rezaj dalej rezuchu jeden
jak będziesz wrzucał zegary od A4 to bedziesz musiał powalczyć z immo i Fisem by to zagadało porządnie.
pozdro
fajnei silniczek zrobiony, sam mam podobnie w avantarky na AKP tylko z silnikiem 3B
podoba mi się wrzucona navi , podoba mi się przeniesienie zegarów wyżej sa bardziej widoczne , jak już tak rezasz to obkręć je delikatnie o kilka stopni
szkoda że wykończenie tego troszke szfankuje
nie podoba mi się natomiast to , że przedni zderzak jest caly pomalowany na czerwono a tylny w seryjnych barwach trochę to się ze soba gryzie.
plusik za:
navi
gril
kolorystyke silnika
zegary
zmiane koloru deski
xenonki
zderzaczek przedni
(tutaj popraw by kierunki nie odróżnialy się kolorystycznie od halogenów, i wrzuć spryski od RS2 razem z zaworkami spiętrzającymi to koszt około 200 pln w ASO)
felgi dość oryginalne, z rancikiem . nie jest to szczyt marzeń jakie bym chciał ale są ciekawe
glebe
jakość koloru ( sam kolor mi nie podchodzi bo często widuje się mocno wyblakłe )
no i jedno z wg mnie najładniejszych rzeczy w tym aucie to lusterka tylko je dobrze podłącz
minusik za kiere nie potej stronie co potrzeba :p i za napęd :p
reszta jak najbardziej ok
rezaj dalej rezuchu jeden
jak będziesz wrzucał zegary od A4 to bedziesz musiał powalczyć z immo i Fisem by to zagadało porządnie.
pozdro
dzieki Dred za mile slowa,porady i konstruktywna krytyke .W aucie jest sporo drobiazgow do dorezania :mrgreen: -teraz troche odpoczywam po Kronach,bo 2 miesiace przed nie mialem dnia wolnego i bylo ogolne wariactwo z przygotowaniem aut-a byly 3 :mrgreen: .Jak juz wspominalem,fakt,ze auto wyglada jak czlowiek ,to chyba w wiekszej mierze zasluga UFOtm-jego wklad jest nieoceniony.W kazdym razie rezania czesc dalsza nastapi .Dzieki i pozdrowiska
p.s.
alu 19ki z Kronach niestety zdjete,poniewaz jedna musi byc prostowana niestety ,ale i ich dzien nadejdzie <ok>
p.s.
alu 19ki z Kronach niestety zdjete,poniewaz jedna musi byc prostowana niestety ,ale i ich dzien nadejdzie <ok>
Ostatnio zmieniony 04 cze 2008, 00:51 przez Route 66, łącznie zmieniany 1 raz.
hehe no to jest cena wygląduRoute 66 pisze:alu 19ki z Kronach niestety zdjete
ps napisz może być na PW co dokładnie Ufol kupił
na dalszą część modów czekam
dbaj o kolorek auta by nie wyblakło bo to by było baaardzo niefajne
[ Dodano: 2008-06-04, 00:53 ]
jakoś strasznie znajomo wyglądają te 19stki
mam wrażenie że wcześniej jeździły na innym B4 takim granatowym <ok> <ok>
o i kosmita sie znalazł na fotce
pozdro