Podłokietnik nie jest fabryczny
Mam w krakowie fajną koleżanke u której kupowałem juz pare rzeczy.
jej nick na allegro to : f_h_u_p_s-3
Pani ma na imie Agnieszka i jest Chętna ;D ...... udzielic pomocy w razie niepewnosci.
Wlasnie podłokietnik u niej kupiłem. Naprawde fajnie sie komponuje i pasuje idealnie do samochodu. Widziałem u rezaczy

ze robili w tym miejscu gdzie ja mam podłokietnik w tej dziurze koło ręcznego - uchwyt na 2 szt kubkow z napojem. Ja tam wole podłokietnik który ma w srodku schowek a z tyłu wysuwana tacke na 2 napoje ( np z mc donalda bo coca cola w butelce jest za ciezka i mozna złamac ) ale tak czy siak litrowa butelka wchodzi bez problemu pod podłokietnik i nie wypada wiec trzymanie tez jest ok. Zagladnij na aukcje do tej babeczki. Podłokietnik jest regulowany na wysokośc wiec pasuje także i dla większych osób

jak to sie mówi z wiekszym rozstawem rąk

co do fotek to pstrykne wiecej z wnętrza ale musze to wyczyscic..... prawie rok nei mialem na to czasu

bo non stop praca dom, kobieta , praca dom, kobieta

i tak w kółko.

Teraz sie hajtłem i kobieta jest w domu

wiece lepiej.

no cóz ciesze sie ze sie podoba:D mnie tez chociaz wiadomo ze jak na ten wiek ma tez swoje niedociagniecia :] Czy ktos slyszal co o wersji CHAMPAGNE jak juz wczesniej pisalem ???
[ Dodano: 2008-05-24, 00:09 ]
Dziki pisze:fajne B3 <ok> zadroszcze podłokietnika(zrób jakas lepsza jego fote) i lepiej trzymajacych foteli

kolor wnetrza ciekawy ale nie dla mnie(wole jeśli juz te brązowe). Listwy na drzwiach mogły by byc w kolorze to juz bys miał komplet a tak za bardzo kontrastują.
Lepiej trzymające fotele.

hehe no moze troche zle to ująłem

nie zabardzo wiem o co ci chodzi z listwami na drzwiach

mowisz o rączce przez srodek drzwi co idzie ??? jest w kolorze tylko moze za jasno wyszla na foto...... tapicerka deski rozdzielczej i wykonczenia drzwi sa z tego samego materiału..... jedynie kanapa tylna i boczki drzwi materiałowe sa w lekko ciemniejszej tonacji ( i widac na zdjeciu plamy

zacieki jak myłem szyby ) jedynie fotele mam czarne z szerym paskiem przez srodek ...... nie kumam zabardzo o jaka listwe ci chodzi. jak cos to pisz

dokształce sie