Audi B4 Avant By Solskier.
- rajdowiec86
- Forum Audi 80
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Rezanko było by dokończone juz dzisiaj ale dałem sobie spokuj bo to była by kolejna niedziela spedzona na rezaniu a jak wiadomo w niedizele nie wypadagrinch pisze:Solskier napisał/a:
Dosłownie na godzinach beda nowe mody i nowe story A juz niebawem bedzie nowy zderzak na tył od Audi S2 co uwięczy cała moja prace
No to Piotr czekam z niecierpliwością
Nie Frano, mam na mysli tylny zderzak od wersji S2 Avant, ale w sumie to jest jeden i ten sam zderzak co w competition <ok>FranoF1 pisze:Solskier napisał/a:
tył od Audi S2
...nie miałeś na myśli Competition
Jedyne co mnie ogranicza to comiesieczne rezanie $$$ których jak zawsze brakuje bo w innym wypadku mody szły by conajmniej 2 razy szybciej :mrgreen:spaykee pisze:Solskier, ogarnij się odpocznij, wypij piwko... ile można nie nadążam za Tobą
i dobrze, że $$$ Cie ograniczają bo byś chyba nie spał i nie jadł wogóle <mikolaj> . Poza tym wreszcie nie miał byś co rezać, chyba, że zaczął byś Swojego 1Z (albo to co z niego zostało) przerabiać na silniki z RS :mrgreen: :mrgreen:Solskier pisze:Jedyne co mnie ogranicza to comiesieczne rezanie $$$ których jak zawsze brakuje bo w innym wypadku mody szły by conajmniej 2 razy szybciej :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
popieram :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:i dobrze, że $$$ Cie ograniczają bo byś chyba nie spał i nie jadł wogóle <mikolaj> . Poza tym wreszcie nie miał byś co rezać, chyba, że zaczął byś Swojego 1Z (albo to co z niego zostało) przerabiać na silniki z RS :mrgreen: :mrgreen:
Solskier, może ja Ci sprawię na urodziny 80 B1 albo 80 B2 w stanie kompletnego rozkładu? <ok> będziesz miał co robić na kilka najbliższych lat :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
oj narzekasz na te ośki, ale one przecież nie są wcale takie złe <ok> wiem że przy quattro to jest "mniej niż zero" ale dałoby radę :mrgreen:DRED pisze:takie B1 można fajnie zrobić bo to cholernie lekkie tylko szkoda ,że znow ośki
tego właśnie się obawiam :mrgreen: :mrgreen:DRED pisze:A Solskier działa działa , poczekajcie chwilkę , a będzie kolejna odsłona
- daniel_b11
- Forum Audi 80
To jest to
To jest to co tygryski lubia najbardziej <ok> <ok> <ok> <ok> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo>
Poprostu ekstra furka i szacunek za pomysły .
Pozdrawiam
Poprostu ekstra furka i szacunek za pomysły .
Pozdrawiam