Spotkanie Sympatyków (wakacje 2008 - Ankieta)
mnie pasuje jak najbardziej. Mam tylko pytanie odnośnie zakwaterowania. Osobiście wolałbym w jakimś domku/ pawilonie bo chcę przyjechać z resztą rodzinki (2 wymagające kobiety :mrgreen: ) i zamieszkiwanie pod namiotem czy w bagażniku mojego auta raczej nie wchodzi w grę. NA stronce internetowej widzieałem że tam jakieś takie rzeczy też są dostępne. jak z rezerwacjami?
- Danek
- Forum Audi 80

- Imię: Damian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.2 KK
- Kontakt:
No nie
:cry: Co jest Koledzy, kto się pisze na spotkanie w dniach 25-27 lipca 2008 roku? A może wolicie inny termin? Bo jak na razie to tylko
1. Ja
2. Foxboat
3. Hołard
4. Cobra
5. OGr
6. ewentualnie Labiel
a gdzie reszta (poza Doc'iem i Kokolinem - niestety odpadli
)?
Zaktualizowano 27.05.08 godz. 13:06 :mrgreen:
1. Ja
2. Foxboat
3. Hołard
4. Cobra
5. OGr
6. ewentualnie Labiel
a gdzie reszta (poza Doc'iem i Kokolinem - niestety odpadli
Zaktualizowano 27.05.08 godz. 13:06 :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 27 maja 2008, 13:07 przez Danek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- Danek
- Forum Audi 80

- Imię: Damian
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.2 KK
- Kontakt:
No i się zesrało
:evil: 27 lipca u szwagierki są chrzciny, moja córa ma być chrzestną brzdąca, a ja nadwornym fotopstrykiem (kiedyś robiłem to zawodowo). Z ogromną przykrością muszę Was Koledzy prosić o wybaczenie i zaproponowanie jakiegoś innego terminu, postaram się dopasować. :oops: <mur> . Acha, zaraz po chrzcinach 28 wybywam na tydzień na południowy zachód zrobić planowany od wielu lat objazd rodziny (Łódź, Piotrków, Bełchatów, Tychy, Jastrzębie Zdrój, Wałbrzych, Kłodzko).
Jeszcze raz bardzo, bardzo przepraszam :oops: .
Mam tylko nadzieję, że dzięki temu w innym terminie będzie nas więcej.
Jeszcze raz bardzo, bardzo przepraszam :oops: .
Mam tylko nadzieję, że dzięki temu w innym terminie będzie nas więcej.
- Kokolino
- Forum Audi 80

- Imię: Radomir
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
No szkoda
a ja już chciałem flaszkę wysłać co by wypito za nasze zdrówko <ok>
Danek będziesz w Bełchatowie to 60km ode mnie może byś tak wygospodarował trochę czasu i byśmy sie stykli na małą chwilkę <ok> OGr a co do mojego terminu to nie wiem czy wogóle będę miał jakiś dzień wolny. Zostałem w firmie zupełnie sam i nie ma mnie kto zastąpić. Niestety funkcja diagnosty na SKP nie jest taka, że można osobę zastąpić kim kolwiek. A niestety diagnostów w naszym kraju jak na lekarstwo.
Danek będziesz w Bełchatowie to 60km ode mnie może byś tak wygospodarował trochę czasu i byśmy sie stykli na małą chwilkę <ok> OGr a co do mojego terminu to nie wiem czy wogóle będę miał jakiś dzień wolny. Zostałem w firmie zupełnie sam i nie ma mnie kto zastąpić. Niestety funkcja diagnosty na SKP nie jest taka, że można osobę zastąpić kim kolwiek. A niestety diagnostów w naszym kraju jak na lekarstwo.