[B2 1.6D] Prawie coupe
[B2 1.6D] Prawie coupe
Witam . Przy okazji długiego weekendu i że miałem pod ręka aparat , zrobiłem kilka fotek mojego audi . Wiec trzeba sie pochwalić . www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a776b525c860b9d5.html][IMG] www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3231c34dabcf97a6.html][IMG] www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c58ad671eeb141dd.html][IMG] www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c59eeb640c351c67.html][IMG]
-
- Forum Audi 80
Pod maską mojej audicy znajduje sie diesel 1.6 i niestety bez turbo , więc przyspieszenia praktycznie niema chyba że wkręci sie go na wysokie obroty . Ale za to spalanie jest symboliczne . W planach mam wymianę silnika ale do tego trzeba większej kasy . Nakładka pod przedni zderzak czeka już na polakierowanie tylko ze od wersji coupe a tam jest inna kratka ale ja tez zdobyłem .
ale to nie jest audo Coupe tylko audi 80 B2 2Dmarcinelk13 pisze:bardzo ładne coupe ! <ok> skórka wypasiona ! :shock:
strasznie mało tego wyszło a jeszcze mnej w Quattro
osobiście szukam czegoś takiego ( B2Q) niekoniecznie w coupe , ale fajnie by było i zrobić tam pod 300-350 PS wybebeszając cały środek wtedy już to calkiem znośnie lata
Twoje auto wygląda sympatycznie , tylko uważaj na rdze , bo to najgorszy wróg tego modelu
pozdro