EDIT: dopisuje to o czym zapomnialem, w srodku zegary z działu download tego forum, fajnie wyglądają ale szczeze mowiac troche zle pokazują to co powinny pokazywać.. i raczej bede kupowal oryginalne biale tarcze.. co do bagaznika to zdjecia nie zrobilem bo poprostu nie chce mi sie w nim sprzatac, a naprawdę mam syf jak ..... wiecie co.. aha no i autko wyprodukowane w 1991 w czerwcu.. no teraz wszystko..
01.06.2008 ściągnięcie nakładki zderzaka.. FU*K jak to auto wygląda bez niej:/ jak najszybciej trzeba to naprawić.. oto fotki:
od 03.06.2008 do ??? - białe kierunki na przód, zderzak z klejenia przyjechał do domu, jeszcze tylko szpachla i malowanie, zakładam i będzie malina.. mam nadzieję..
17.06.2008, zakończyłem prace przy zderzaku, założyłem na autko i... aparat sie zrypał:/ zdjeć narazie nie mam ale jak tylko będą to zapodam.. Niunia znowu wygląda ślicznie, nawet lepiej, bo teraz ma jeszcze białe kierunki:)) Dzieki chłopaki za rade z tymi kierunkami.. zaje**** to wygląda.. Pozdrawiam
a oto zdjęcia z nowo założoną nakładką:)) (mało fotek bo robione na szybko, no i wybaczcie brud na aucie)
21.07.2008 - zrezałem szyberdach:)) założyłem elektryke i śmiga aż miło.. brzęczy nad uszkiem i ciarki przechodzą:)) jeszcze tylko elektryka szyb (jak ktos ma na zbyciu to ja poprosze:)) zdjęcia z rezania dodam jak zgram z aparatu.. EDIT no i fotek nie bedzie bo mni siostra sie dossala do aparatu i wypierdzielila fotki.. ale za to pochwale sie zrezaniem podswietlenia klamek w drzwiach.. jak ktos nie widzial to nie zobaczy narazie bo nie mam aparatu:/ Pozdrawiam
ostatnio kupiłem aparacik nowy wiec będę miał czas zeby zrobic wiecej nowych fotek tego co zmienilem i wymodziłem w aucie:))
a teraz nowa sesja 19.10.2008:
Błotnik na przodzie jest nowy wiec nie ma jeszcze czerwonej kreski na boku, tamten przerdzewiały poszedł na złom, a teraz horror jaki przezylem ostatnio kiedy pożyczyłem auto mamie, jak to okresliła "zawadziła delikatnie przednim błotnikiem na parkingu w jakiegos fiata", fotki na sesji robiłem tak zeby nie bylo za bardzo widać ale wprawne oko zauważy wszystko.. z resztą zrobie zdjęcia z bliska i zamieszcze tutaj..
29.12.2008
a oto bonusik.. podczas ostatniej wycieczki do pragi (28.12.2008) na jednym z parkingow dokladniej kolo salonu AUDI/VW przy samym wejsciu natknąłem sie na cosik takiego.. w sumie trudno bylo kolo czegos takiego przejsc wiec aparat poszedl w ruch.. sesja zrobiona a to jedno kilkunastu zdjęć.. Lamborghini Gallardo Superlegera.. az serducho szybciej zaczyna bic..
[center]
12.01.2009
kilka ujęć z wczorajszej zabawy na placu, mam troche łyse opony i dlatego wyszło jak wyszło ale nie narzekam..
Zima Zima i po zimie.. nastał wiosenny czas i czas też na pokazanie tego co działo się jak było jeszcze chłodno:) wszystkich zdjęć nie ma jeszcze ale będą, będą na 100%.. na razie tylko fotki oświetlenia..
a do podświetlenia zastosowałem coś takiego:
16.09.2009 - złe wiadomości

opisze z deka sytuację:
wsiadam do auta, odpalam, wbijam wsteczny, cofam, później jedynka i do przodu, wciskam sprzęgło żeby wbić 2, a pod nogą takie dziwne "BUM.. Pstryk.." czy jakos tak i jeszcze 2 weszło ale na 3 już był problem.. Pojechałem na warsztat do znajomego, po rozkręceniu okazało się pękł plastik na pręciku wychodzącym z siłowniczka wysprzęglika (nie do dostania w sklepie - przynajmniej w DDZ) i nie dało rady do końca wysprzęglić.. Do tego okazało się że miałem zamontowane jeszcze fabryczne sprzęgło i z racji jego wieku zacierało się łożysko więc mówię, skoro auto już rozkręcone to nie ma sensu zmieniać tylko łożyska (bo tarcza i docisk o dziwo jeszcze są dobre) - zmienie cały komplet sprzęgła.. wszystko ładnie pięknie sprzęgło zamówione i dziś rano (piątek 18.09.2009) przyszło. Po wyciągnięciu z pudełka okazało się jednak ze tarcza OK pasuje ale już docisk NIE:/ więc komplet wraca do sklepu, a tam się dowiaduje że następny komplet może być ale dopiero w następnym tygodniu i to w czwartek albo w piątek:/ więc przez tydzień będę się bujał "Błękitną strzałą" - Fiat 126p (jedyne co w nim fajne to to że ma tył napęd:))
Nikomu nie życzę takich przejść..
28.02.2010 - boczki z B4 '94 rok:)
Nie są może one w najlepszym stanie ale zawsze lepsze i ładniejsze od tego co było wcześniej.. no i przynajmniej z przodu nie ma dziur po korbotroniku:) mi się podoba.. mam nadzieję że Wam też:)
UPDATE 12.12.2011
Kiedyś obiecałem wrzucić dowód na to co pokazuje mój prędkościomierz. Oto on:
Czekam na komenty..