Audi 80 b3 koniec przygody z b3
- Daniello85
- Audi 80 Klub
Fajnie mieć skóre ... Sam przez pewien czas szukałem ale tylko na szukaniu sie skonczyło tapicerowanie to znowu przeszło 2000 . Dymione kierunki wpożo, Czarna blenda ciekawie wygląda , Fura cacy. Powiedz mi prosze bo bardzo jestem ciekaw jak bedzie wyglądało te twoje obiżenie :-> , sam zastanawiam sie nad glebą , powiedz tylko jak 40/40 czy 60/40 montujesz ?? Jeszcze powiedz jeśli to nie tajemnica ile kosztuje taka usługa u mechanika , bo słyszałem że trzeba mieć ściągacz do sprężyn czy cos takiego , w Kato znajomy mechanik powiedział mi że za 200zł. mi wymieni spreżyny i ciekawy jestem jak to u ciebie wygląda . koniecznie jakies zdjecia machnij , pozdrawiam
- Daniello85
- Audi 80 Klub
MEDIk wiec tak zawiasik jest na -40/40 montaz przewidziany jest na 29 maja fotki oczywiscie będom zaraz po zamontowaniu zawiasu na autku, jesli chodzi o ceny wymiany u mechanikow to jak jakis czast temu wymieniałem amorki to skasowali mnie za komplet 110 zł wiec z wymiana sprezyn wyszło by ok 200 zł, a ja tym razem bede wymieniał zawias z kolegą Silvestrem wiec koszta troche nizsze będom wiadomo pare browarkow i cos tam jeszcze hehe
- Silvesters
- Forum Audi 80
MEDIK, wymiana tego nie jest wcale skomplikowana, a te sciagacze do sprezyn to nie jest zadne wymyslne urzadzenie. Inna sprawa jak wymieniasz cala zawieche wraz z elementami gumowo-metalowymi itp to trzeba miec cos zeby tuleje wyjac a to juz moze przekroczyc niektorych mozliwosci jak nie maja zapalu mechanicznego
A do wykonania wszystkich prac wystarcza jak zawsze duzo checi i browarek
A do wykonania wszystkich prac wystarcza jak zawsze duzo checi i browarek
Ostatnio zmieniony 20 maja 2008, 01:44 przez Silvesters, łącznie zmieniany 1 raz.
- Daniello85
- Audi 80 Klub
- Daniello85
- Audi 80 Klub
- Daniello85
- Audi 80 Klub
- Daniello85
- Audi 80 Klub
dzieki chłopaki za miłe słowa po mału rezam swoja b3 juz wkrotce nowe zmiany ale narazie to tajemnica :mrgreen:
a jesli chodzi o komplet pasazerow na pokładzie to praktycznie nigdy niemam, zadko kiedy sie zdazy 3 osoby a tak toprzewaznie jezdze sam albo z pasazerem na przednim fotelu wiec jest ok :mrgreen:
a jesli chodzi o komplet pasazerow na pokładzie to praktycznie nigdy niemam, zadko kiedy sie zdazy 3 osoby a tak toprzewaznie jezdze sam albo z pasazerem na przednim fotelu wiec jest ok :mrgreen: