Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[ Audi 80 B3 PM - 89/96r.] Moja Niuńka 1.8s - Champagne??

Zamknięte ale dostępne tematy, własnych zdjęć samochodów do obejrzenia.
Awatar użytkownika
maniek75
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: maniek75 » 24 maja 2008, 18:32

Ciekawy egzęplarz, kolor wnętrza... Bardzo mało takich, głównie to do Stanów takie cóś szło. Napewno jest to jakaś wersja limitowana, lub coś w tym rodzaju.

Awatar użytkownika
goldi j51
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Robert
Model: Audi A6
Nadwozie: Sedan
Kontakt:

Post autor: goldi j51 » 24 maja 2008, 20:23

ogólnie bardzo ładne jakieś alu i będzie <ok> powodzenia :-D

sovi3t
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: sovi3t » 29 maja 2008, 20:31

Chyba zeczywiscie jest to wersja na USA lub cos. Kolega dokonał zakupu VW golfa ktory na bank był edycją do stanów .... Siedzenia sa identyczne. maja tylko dodatkowo regulacje okolic lędźwiowych. Ten sam materiał, kolor i wykonanie. Ciekaw jestem tylko czemu nie ma tam szybera i elektryki :] przeciez amerykańcy maja same luksusy ;] W kazdym razie :] musze wymienic uszczelke pod głowicą, pod klawiatura, zalozyc nowe kapcie na alu i dokladnie ja wyczyscic w srodku i wio w lipcu nad morze :D <piwo>

Awatar użytkownika
Daniello85
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: Daniello85 » 01 cze 2008, 23:57

troche kosmetyki na zewnątrz auta i bedzie malina a sierodek jest super zawsze podobała mi sie jasna deska rozdzielcza :mrgreen:

Kowal77
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Kowal77 » 02 cze 2008, 06:42

Bardzo fajna, kolorek super, natomiast co do koloru wnetrza to kazdy lubi inne, ja wole ciemny srodek, chociaz tez mam dziwny kolor :)

Awatar użytkownika
Bastek
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Bastek » 02 cze 2008, 08:41

Kowal77 pisze:Bardzo fajna, kolorek super, natomiast co do koloru wnetrza to kazdy lubi inne, ja wole ciemny srodek, chociaz tez mam dziwny kolor :)
A mnie się twój środeczek podoba ;-) Jeszcze felunie i będzie pełnia szczęścia :mrgreen:

sovi3t
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: sovi3t » 02 cze 2008, 23:50

Bastek pisze: Jeszcze felunie i będzie pełnia szczęścia :mrgreen:
Feluneczek moze bedzie juz na weekend. Maluje sie. Odszedłem od tematu polerki :/
zarypac sie idzie dosłownie. 2 tygodnie robiłem jedna felge. i to spolerowałem sam rant....

Malują sie na srebrno i bedzie git. :D Kupie kiedys A6 od 97 r i wtedy zaloze lepszy felunek :D

ale dzieki za słowa uznania....

Dzis wymieniałem chłodnice na nowa :] o kur.... ile zabawy..... sama wymiana to ok 30 min roboty. Ale ile zabawy z odpowietrzaniem układu..... :D masakra.... Gdzies sie dostalo powietrze na wężach i za cholere nie chciało zagrzac reduktora ( mam LPG) . po depnieciu na hamulec wylanczał sie silnik ;) powyzej 2 tys obrotów ciekło nie wiadomo skad. Jak sie okazało cisnienie rozsadzało weza od pompy wody :D masakra :D bez kanału sie nie obeszło. :D nie polecam nikomu takiej zabawy bo szkoda płynu :D którym zalalalem chlodnice :] 3 minuty jazdy :] i prawie 4 litry płynu :D poza chłodnica . założyłem starą, uszkodzoną oddałem. Czekam az mi przyjdzie nowa.... ciut wieksza niz byc powinna...

Za niedługo :] zabieram sie za rezanie silnika :D trzeba wszystko wyczyścic :] i wypolerowac kopułke klawiatury itd :D co by ładniej po maska było :]

[ Dodano: 2008-06-14, 22:42 ]
A tak profilaktycznie wrzucam fotke .... obiecałem ze jak założe nowe kapcie to wrzuce foto..... Szkoda tylko ze z komórki ( tak mnie dzis naszło jak szedłem do samochodu ) i niezbyt rewelacyjne ale widać jak sie prezentuje..... Kapcie mam 195 / 50 musze jednak założyc 195/60 lub 65 bo te kółeczka to takie malutkie troche.... ale przyklejona audiolka drogi jest tak ze szok :D Pozdrooo

Obrazek

Felunek na foto to Borbet .... 4x108 ale ET wieksze :] bo to felgi z forda no wiec z trudem zlokalizowałełem odpowiednie śruby ( 150 zł za 20 szt- standartowe przelatywały bo w fordzie sa szpiliki i nakretki ) do tego pierscienie centrujące....... Kosztowało mnie to troche ale efekt mysle ze spoko...... nie zalezy mi na niższym profilu wiec mysle ze na ciut wiekszych kapciach bedzie sie równie elegancko prezentowała.

Co do ostatnich modów :D to przerobiłem troche nawiewy ( łącznie z gruntownym cyszczeniem i dezynfekcja ) teraz napierdziela z nich az głowe urywa..... w Kraku było dzis ok 25 stopni na polu i po miescie jechałem z zamknietymi szybami - a w srodku luz temperatura - prawie jak klima :D dziś także zrobiłem sobie rolete na tylna szybe .... w planach jest jej zautomatyzowanie :D efekt super.....

wczoraj dobrałem sie do silnika ..... wymieniłem sobie uszczelke pod klawiatura ( ta przy zaworach ) , wypolerowałem klawiature ( kopułka od zaworów - ta z wlewem oleju ) Wymieniłem wszystkie węże ( woda, gaz ) , w zeszłym tygodniu założyłem nową chłodnice.

w planach są ringi na zegary ( szukam czegos z krakowa i nawet na alledrogo nie moge znalezc z KRK ) dodatkowe zegray + rezanie popielniczki- przerobienie podświetlenia na krwistą czerwień a nie pomarańcz tak jak teraz , nowe kapcie ,wymiana lewego przedniego błotnika - na fotkach wczesniej widać wgniecenie co mi jakiś bandyta zrobił :evil: :evil: :evil: a przede wszystkim kończy mi sie benzyna a jakis KU***on coś dłubał przy korku od wlewu benzyny i nie moge otworzyc korka .... wiec w planach jest tez taka drobna naprawa plus zabezpiecznie klapki od wlewu ( tylko nei wiem jak /?? elektromagnes ??? ) moze ktos ma na to plan.

Felgi są po gruntownej renowacji ( zeszlifowane do zera i malowane ) jeszcze ze 2 tyg i zrobie na lakierze polerke zeby sie srebro świeciło. Jak ktoś ma pomysły na rezanko to jestem chętny :D bo czasu teraz bedzie wiecej ;D wiec bedzie można sie bawic

[ Dodano: 2008-08-15, 02:21 ]
Obrazek

Moze Felunek Bez Rewelacji ale zrobiłem cos co bardzo mi sie spodobało.... Zlikwidowałem Instalacje LPG - Audiczka ma 2x wiekszego kopa.... spalanie po miescie na poziomie 8-9 l benzyny..... A jaka przyjemnosc z jazdy.. i koszt eksploatacji spada ( zadsza wymiana oleju, kabli, swiec itd )

Obrazek

Szkoda tylko ze te Borbety nie maja Rantu :( no i lepsze kapcie by sie przydały.... ale.... to juz w a6/s6 jak sie dorobie i kupie :D

Zablokowany

Wróć do „Archiwum starych zdjęć.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl