Z-D-E-N-E-K 80 b4 1993 Sedan 2,0 (ABT)
- Z-D-E-N-E-K
- Forum Audi 80
Z-D-E-N-E-K 80 b4 1993 Sedan 2,0 (ABT)
No i tak jakoś wyszło że se pojechałem do niemcowni z drogim tatuśkiem i se za bajeczne 300 euro zakupiłem sobie 80 b4 z dwu litrowym silniczkiem w benzynce.Dla autka potrzeba dopieszczenia trzeba usunąć kilka rys i wyklepać błotniki będzie cacuszko.Samochodzik naprawdę miło się prowadzi z wyposażenia ma.
-Centrala
-Wspome
-elektryczny szyber
-abs
i co ważne system procon czy jak to się tam pisze
a teraz troszke fotek:
-Centrala
-Wspome
-elektryczny szyber
-abs
i co ważne system procon czy jak to się tam pisze
a teraz troszke fotek:
Ostatnio zmieniony 02 cze 2008, 22:34 przez Z-D-E-N-E-K, łącznie zmieniany 1 raz.
- Z-D-E-N-E-K
- Forum Audi 80
Technicznie jest bez zarzutów tak jak powiedziałem.Natomiast blacharsko się już robi <ok> błotniczek będzie wyklepany rysy usunięte i ogólnie polerka.Dzisiaj został wymieniony rozrząd i olej no i płyn hamulcowy.Jutro zawiozę do warsztatu nowe kapcie też 15 tyle ze na alusach abt które dostałem gratis do autka tak jak radyjko i nowy akumulator.
Jedyne co mi przeszkadza to brak obrotka ciekawe czy się da wstawić do tych zegarów w sumie się jeszcze nie interesowałem.No i to narzazie tyle jak się zrobi na cacuszko to pojawią się nowe fotki
Jedyne co mi przeszkadza to brak obrotka ciekawe czy się da wstawić do tych zegarów w sumie się jeszcze nie interesowałem.No i to narzazie tyle jak się zrobi na cacuszko to pojawią się nowe fotki