Błąd - jeszcze nie widziałem 1Z na bębnach. Poza tym ładne Audi. Ja też pamiętam go z allegroDRED pisze:dużych czerwonych zacisków przód plus tył po za tmy nie wiem ale w 1Z chyba z tyłu są bembenki co ??
[80 B4 1.9TDI]styling on RS2 ;] Nowe foty str.1
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub
Dziękuje wszystkim za wyrażone opinie. Audiczka owszem jest z allegro jednak nie wisiała tam długo i nie za 17tys :p Do gościa dzwoniłem zaraz po wystawieniu jako pierwszy do oglądania choć blisko nie miałem(ponad 300km). Audiczka była z Gniezna także nie koniecznie o tej myślicie:] Co do sprzedaży to nie sprzedam jej za żadne pieniądze choć mógłbym dostać dużo więcej niz. dałem ;]. Co do wszelkich modow to wszystko przyjdzie z czasem, na razie moje wydatki są zaplanowane na podstawowe rzeczy tj alarm, wzmacniacz, ubezpieczenie, rejestracja itd. Pozatym wszystko było wymienione rozrząd filtry itd. Foteli nie będę zmieniał bo te mi się podobają ;] Nie wiem z jakiego to modelu bo i tylnia kanapa jest powiedzmy kubełkowa ale wszystko jest ładne i wygodne. Tapicerka w środku też niczego sobie. Nie widziałem jeszcze w żadej 80 do tej pory takiego wnetrza. Niestety zdjęć na razie nie zamieszczę bo cierpię na absolutny brak czasu wolnego:p Chwilowo wałcze z paskiem alternatora i instalacja audio. Co do podświetlenia to licznik i pokrętła są podświetlone niebiesko czerwonymi diodami i to mi pasuje do niebieskiego autka. Zaciski tez pojda na niebiesko, i z tyłu są tarcze nie bębny
Co do tych brakujących 230KM to moja audiczka nadrabia spalaniem :p Nad większa ilościa kucy jeszcze sie pomyśli ale napewno pod maską zostanie dieselek :p Dla niektórych może to i profanacja ale ja za dużo tym jeżdżę żeby moc sobie pozwolić na spalanie powyżej 10 litrów :p
Co do tych brakujących 230KM to moja audiczka nadrabia spalaniem :p Nad większa ilościa kucy jeszcze sie pomyśli ale napewno pod maską zostanie dieselek :p Dla niektórych może to i profanacja ale ja za dużo tym jeżdżę żeby moc sobie pozwolić na spalanie powyżej 10 litrów :p
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Silnik dłubniesz i bedzie ok. Po zainwestowaniu około 4-5tys zrobisz 150PS z niego spokojnie i juz zacznie jakoś tam jezdzic ,bo seria to tragedia byle bmka z silnikiem 1.6 oblatuje 1Zetora w tej budzie. Powodzenia w modach, bedzie potrzeba jeszcze worek $$$$ zaby zrobić body kit all RS. Ale ktoś sobie fajie to wymyślił i fajnie ze pociagniesz to dalej, oby tylko nie przedobrzyć.
DRED zapomniałes jeszcze dodac ze brakuje sprysków i listwe bocznych w kolorze Ale mozna zrobić z tego avancika ładniutka replike RSa z oszczedym dieslem pod maska.
DRED zapomniałes jeszcze dodac ze brakuje sprysków i listwe bocznych w kolorze Ale mozna zrobić z tego avancika ładniutka replike RSa z oszczedym dieslem pod maska.
- karolpinkii
- Forum Audi 80