Faktycznie auto nie wygląda zachęcająco, ale za 200 zł, jeśli jeździ to zakup świetny......
Ja bym mu zapodał kolor taki jak tylnia część, bo to i taniej i kolor b. ładny......
B4 2.0 Sedan :) Troche dziwna ale zawsze
Myciej
Witanko :mrgreen: ja tam Ciebie nie bede krytykował <ok>
Na moje wszystkie audi sa ładne i Twoja też, ma w sobie urok kazda audi ma to "cos" w sobie.. Na tym forum istnieje tak jakby regulamin dopuszczającego tuningu jeśli chodzi o audi i jak widac po komętarzach innych Ty tą bariere przekroczyłeś (tzw nie wiem czy Ty czy ktos inny bo na moje dziwne że go kupiłeś za 200zł to juz ta osoba mogła sprzedać samą maske za 500zł i by miała wiekszy zysk, ale nie wnikam w to, skoro tak mówisz to musialo tak być) <ok> mi osobiscie też sie podoba tak "normalnie" pomalowane audi, ale Twoje nie jest złe..
A jesli o kolor to proponuje czarny luknij sobie na fote poni zej to moja bryczka i na moje czarny świetnei pasuje do B4..::::::
Pozdro i mam nadzieje że wybierzesz jakiś napawde łany kolorek..
pozdro..
Witanko :mrgreen: ja tam Ciebie nie bede krytykował <ok>
Na moje wszystkie audi sa ładne i Twoja też, ma w sobie urok kazda audi ma to "cos" w sobie.. Na tym forum istnieje tak jakby regulamin dopuszczającego tuningu jeśli chodzi o audi i jak widac po komętarzach innych Ty tą bariere przekroczyłeś (tzw nie wiem czy Ty czy ktos inny bo na moje dziwne że go kupiłeś za 200zł to juz ta osoba mogła sprzedać samą maske za 500zł i by miała wiekszy zysk, ale nie wnikam w to, skoro tak mówisz to musialo tak być) <ok> mi osobiscie też sie podoba tak "normalnie" pomalowane audi, ale Twoje nie jest złe..
A jesli o kolor to proponuje czarny luknij sobie na fote poni zej to moja bryczka i na moje czarny świetnei pasuje do B4..::::::
Pozdro i mam nadzieje że wybierzesz jakiś napawde łany kolorek..
pozdro..
Formatic sluchaj...Te audi miał młody koles!!Chcial z nia zrobic rozne dziwne rzeczy i rozebral ja na czesc,ale nie mial zielonego pojecia jak ja zlozyc!!I poiwedzialem mu ze za 200zl wezme go...poiwedzial ze dobra wiec jest :) Ja tam nie narzekam mam dopiero 19 lat i wiele mlodych ludzi chcialoby miac taki samochod Po wakacjach sie zmieni A kolorek moze walne ten od RS 4 :)Jeszcze zobaczymy