Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

B4 2.0 Sedan :) Troche dziwna ale zawsze

Zamknięte ale dostępne tematy, własnych zdjęć samochodów do obejrzenia.
Awatar użytkownika
myszon90
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: myszon90 » 07 cze 2008, 17:58

Faktycznie auto nie wygląda zachęcająco, ale za 200 zł, jeśli jeździ to zakup świetny......
Ja bym mu zapodał kolor taki jak tylnia część, bo to i taniej i kolor b. ładny......

Awatar użytkownika
formatic
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: formatic » 07 cze 2008, 19:50

200zl i byl caly rozebrany sory ale dziwnie to brzmi chociaz by z tego wzgledu ze jak juz byl rozebrany to na czesci nie poszedl ?

Awatar użytkownika
Hary89
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Hary89 » 07 cze 2008, 20:06

Myciej
Witanko :mrgreen: ja tam Ciebie nie bede krytykował <ok>
Na moje wszystkie audi sa ładne i Twoja też, ma w sobie urok kazda audi ma to "cos" w sobie.. Na tym forum istnieje tak jakby regulamin dopuszczającego tuningu jeśli chodzi o audi i jak widac po komętarzach innych Ty tą bariere przekroczyłeś (tzw nie wiem czy Ty czy ktos inny bo na moje dziwne że go kupiłeś za 200zł to juz ta osoba mogła sprzedać samą maske za 500zł i by miała wiekszy zysk, ale nie wnikam w to, skoro tak mówisz to musialo tak być) <ok> mi osobiscie też sie podoba tak "normalnie" pomalowane audi, ale Twoje nie jest złe..
A jesli o kolor to proponuje czarny ;) luknij sobie na fote poni zej to moja bryczka i na moje czarny świetnei pasuje do B4..::::::
Obrazek

Pozdro i mam nadzieje że wybierzesz jakiś napawde łany kolorek..
pozdro..

Myciej
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Myciej » 07 cze 2008, 21:51

Formatic sluchaj...Te audi miał młody koles!!Chcial z nia zrobic rozne dziwne rzeczy i rozebral ja na czesc,ale nie mial zielonego pojecia jak ja zlozyc!!I poiwedzialem mu ze za 200zl wezme go...poiwedzial ze dobra :) wiec jest :):) Ja tam nie narzekam mam dopiero 19 lat i wiele mlodych ludzi chcialoby miac taki samochod :) Po wakacjach sie zmieni :) A kolorek moze walne ten od RS 4 :)Jeszcze zobaczymy

Awatar użytkownika
jmm
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: jmm » 08 cze 2008, 00:37

Myciej pisze:Chyba bedzie czarna perła ale to dopiero po wakcajch :)Trzeba na nia zarobic :)
Znam przyjemniejsze metody wydawania pieniędzy, ale....

Pomaluj go z powrotem na bordowo zamiast srebrnego przodu i bedzie ok, no i nie kombinuj z jakimis wstawkami

Zablokowany

Wróć do „Archiwum starych zdjęć.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl