Audi Coupe by Marconi
- goldi j51
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
Ekipa PKA80 z Wrocławia widziała autko na żywo dzisiaj na tuningowisku we Wrocku i wierzćie mi nic dodać nic ująć a skóra w środku coś pięknego <ok> Marconi tak trzymaj dalej pozdro <ok> http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f41 ... 4744e.html
... Czy to dzisiaj właściciel pojazdu był w programie Operacja Tuning na TVN Turbo? Mam nadzieje, że nie...
...Jak można takie brednie w publicznej telewizji mówić
...Jak można takie brednie w publicznej telewizji mówić
Ostatnio zmieniony 27 lip 2008, 11:05 przez FranoF1, łącznie zmieniany 3 razy.
- stefanskar
- Forum Audi 80
- Kontakt:
dokładnie tak, własciciel twierdzi że 81rok a Tede przytakuje - jezu jak można puszczać taką żenadę :mrgreen: :shock:stefanskar pisze:Witam potwierdzam tez ogladalem te zenade skoro to byl wlasciciel to nie ma pojecia czym jezdzi co to za auto i z ktorego roku nie wydaje mi sie zeby bylo to Audi 80 z 81 roku zenada ja bym sie ze wstydu spalil
autko fajne, doinwestowane i dwóch panów rozłozyło je na łopatki - czyżby właścicel zaczą składać swój wózek przed fabryką? :mrgreen:
chociaż program pokazuje czasem fajne wózki to wywody Prowadzącego i Kasi skutecznie zniechęcają, niestety w TVN TURBO coś się sypie i zagościli w nim ludzie "nie z tego działu" (takie samo zdanie mam o Panie Prokopie i Wojnie - sorry, moim zdaniem nie ta branża)