[B4 2.0 ABT] Audi by danielb4
[B4 2.0 ABT] Audi by danielb4
Witam wszystkich forumowiczów.Nadszedł wreszcie czas abym przedstawił wam mój nowy wozik.Link do mojego poprzedniego vwozu w podpisie A teraz do rzeczy:Audi niedawno przywiozłęm z Niemiec...w trasie sprawowało się bardzo fajnie ) niestety posiada ono kilka wad które trzeba naprawić a mianowicie: zepsuta centralka a dokładnie sterowanie pompy cemntralnego-jest już u elektryka,mam nadzieje że naprawi a jak nie to musze poszukać używki,zepsuty licznik,brak dekielków na felgach alu,brak car audio,wgnieciony błotnik przedni,pęknięty zderzak.Narazie tyle wad mi do głowy przychodzi,teraz może planiki a planuję dużo,montaż obrotka,ringów na zegary,car audio,kupić dekielki,wyprać ją w środku,pomalować błotnik,skleić zderzaczki,muszę ją niestety zagazować bo dużo jeźdźę:/, ogólnie autko zostanie doprowadzone do oryginalnego stanu i trochę nawet ulepszone wizualnie ) Jest ona z 1993 roku,ma wspomaganie,ABS,elektryczne lusterka,centralny zamek,elektryczny szyberdach,5x oryginalne felgi, kpl zimóweczek,podłokietnik z tyłu,dzieloną tylnią kanapę i jeszcze kilka w miare użytecznych drobiazgów.Jestem otwarty na wszelkie uwagi,propozycję,porady więc proszę o komenciki.Oto zdjęcia niuni:
Ostatnio zmieniony 09 cze 2008, 15:50 przez danielb4, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Revelation, dałem za nią 1300 euro+tablice,paliwo,nocleg itp itd.cena taka średnia,myślę że z gazem i z rejestracją wyjdzie 7500 zł także tragedii nie ma <ok>
m4ilo, przeleciane niby na liczniku ma 170 tyś km ale to raczej nie możliwe,bo oparcie już leciutko przedarte,i kierownica prawie gładka,niby była kupiona w komisie który prowadził Niemiec ale to nie jest reguła bo oni też cofają przebiegi ostatnio. :evil: ale ogólnie jej stan jest bardzo dobry,aha zapomniałem napisać mam do zrobienia w niej jeszcze którąś poduszkę bo szarpie przy dodawaniu gazu i zmianie biegów.Ale to podobno częsta dolegliwość tego autka
m4ilo, przeleciane niby na liczniku ma 170 tyś km ale to raczej nie możliwe,bo oparcie już leciutko przedarte,i kierownica prawie gładka,niby była kupiona w komisie który prowadził Niemiec ale to nie jest reguła bo oni też cofają przebiegi ostatnio. :evil: ale ogólnie jej stan jest bardzo dobry,aha zapomniałem napisać mam do zrobienia w niej jeszcze którąś poduszkę bo szarpie przy dodawaniu gazu i zmianie biegów.Ale to podobno częsta dolegliwość tego autka
- goldi j51
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
ogólnie bardzo ładnie się prezentuję <ok> wiadomo zdjęcia wad nie pokarzą ale doprowadzisz ją do porządku i będziesz się cieszył z użytkowania :mrgreen: a co do przebiegu to moje prywatne zdanie że oparcie siedzenia wyciera sie przy 250 tys ale może mimo takiego przebiegu jeszcze bardzo długo ją pośmigasz powodzenia w eksploatacji
Oj nie uwarzał bym tego za regułę,bo to wszystko zależy od użytkowania auta.Jeden właściciel dużo jeździ ale co chwile załóżmy ze wsiada do auta i wysiada,jeździ po mieście więc kiera też dlatego wytarta,a inny jeździ w trasy i robi bardzo dużo km a auto w środeczku malinka.Dla przykładu oglądałem lagunę 2004r która miała 250 tyś i w środku jak nowa,a identyczna lagunka z przebiegiem 180 tyś km w środku wyświechtana jak by nie wiadomo ile miała nastukane.goldi j51 pisze:a co do przebiegu to moje prywatne zdanie że oparcie siedzenia wyciera sie przy 250 tys
Nie może tylko napewno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:goldi j51 pisze:ale może mimo takiego przebiegu jeszcze bardzo długo ją pośmigasz
http://allegro.pl/item375627960_dekle_d ... _audi.html a proszę bardzo, wystarczy powalczyć
noorbi, zakupiłem takie: http://www.allegro.pl/item377217035_emb ... _90mm.html bo dekielki mam.Brakuje tylko emblematów.Może być czy Ty jesteś tylko za totalną serią?? <ok>