[B-4 ABT] Zdjęcia, mody, nowości - strona 1
[B-4 ABT] Zdjęcia, mody, nowości - strona 1
Witam, chcialem Wam przedstawic moj samochod audi 80, rocznik '94 z niezlym wyposazeniem.
- 2 x elektryczne szyby - przód
- elektryczny - dwupoziomowy szyberdach
- elektrycznie regulowane i podgrzewane lusterka
- ABS
- 2 x AIRBAG
- 4x hamulce tarczowe
- tapicerka w ozdobnym obszyciu - przynajmniej wg. kodów wyposażenia
Samochod sprowadzony z Niemiec w sierpniu 2006. Serwisowany do konca i pozostawiony w salonie w rozliczeniu za nowe audi...licznik wskazuje 200tys. km ale stan autka naprawde na tyle nie wskazuje Samochodzik zostal zagazowany ze wzgledu na oszczednosci...z racji tego ze jest to najslabsza jednostka w tym modelu na jednopukncie-to tez na gazie spisuje sie bez zarzutu!! Planuje obnizyc go o ok 40mm wymienic tlumik koncowy i ewentualnie zmienic alu na 17''-reszte chcialbym pozostawic w oryginale-bo uwazam, ze tak jest najlepiej... milego ogladania.czekam na ewentualne opinie lub sugestie. pozdrawiam wszystkich
trochu się zaniedbałem - więc poniżej przedstawiam kilka fotek: z nowości kupiłem radio cb intek 110plus i założyłem nowe głośniki - zestaw odseparowany Clarion srs1726 woofery w przednie drzwi - tweetery w miejsce oryginalnych dziesiątek na podszybie
Co do planów to w przeciągu dwóch lat uległy zmianie, więc alu zostaną ori natomiast zacząłem inwestwować w audio - póki co kiepskie radio jest przód drzwi, zestaw odseparowany Clarion, tył drzwi - ori zestaw nokii odseprarowany, w tym roku napewno zagości jakaś skrzynka w bagażniku - podejrzewam, że jakiś magnat no i może lepsze radyjko - wtedy już powinno grać całkiem przyjemnie :lol:
- 2 x elektryczne szyby - przód
- elektryczny - dwupoziomowy szyberdach
- elektrycznie regulowane i podgrzewane lusterka
- ABS
- 2 x AIRBAG
- 4x hamulce tarczowe
- tapicerka w ozdobnym obszyciu - przynajmniej wg. kodów wyposażenia
Samochod sprowadzony z Niemiec w sierpniu 2006. Serwisowany do konca i pozostawiony w salonie w rozliczeniu za nowe audi...licznik wskazuje 200tys. km ale stan autka naprawde na tyle nie wskazuje Samochodzik zostal zagazowany ze wzgledu na oszczednosci...z racji tego ze jest to najslabsza jednostka w tym modelu na jednopukncie-to tez na gazie spisuje sie bez zarzutu!! Planuje obnizyc go o ok 40mm wymienic tlumik koncowy i ewentualnie zmienic alu na 17''-reszte chcialbym pozostawic w oryginale-bo uwazam, ze tak jest najlepiej... milego ogladania.czekam na ewentualne opinie lub sugestie. pozdrawiam wszystkich
trochu się zaniedbałem - więc poniżej przedstawiam kilka fotek: z nowości kupiłem radio cb intek 110plus i założyłem nowe głośniki - zestaw odseparowany Clarion srs1726 woofery w przednie drzwi - tweetery w miejsce oryginalnych dziesiątek na podszybie
Co do planów to w przeciągu dwóch lat uległy zmianie, więc alu zostaną ori natomiast zacząłem inwestwować w audio - póki co kiepskie radio jest przód drzwi, zestaw odseparowany Clarion, tył drzwi - ori zestaw nokii odseprarowany, w tym roku napewno zagości jakaś skrzynka w bagażniku - podejrzewam, że jakiś magnat no i może lepsze radyjko - wtedy już powinno grać całkiem przyjemnie :lol:
Ostatnio zmieniony 11 mar 2009, 20:21 przez barteq289, łącznie zmieniany 5 razy.
- Daniello85
- Audi 80 Klub
instalacja TOMASETTO, komputer:BINGO-M, butla 60l w kole zapasowym...srednio pali 10,5l/100km gazu!! na benzynie nie sprawdzilem, bo jeździlem zaledwie kilka dni:) 1450zl-taki kosztrafi pisze:hej :lol: no nieżle sie prezentuje. pomykam taką samą :!: :lol: ale jeszcze jej nie zagazowałem. przy okazji pytanko: jaka założyles instalacje i ile Ci pali gazu i benzyny po mieście i na trasie????
no i ile dałes za instalke? dzeki za zwrotne info
pozdro
- czarek_d20
- Forum Audi 80
czarek_d20 pisze:Witaj.
Jest ładna jak moja. :lol:
TAK!!
[ Dodano: 2007-03-10, 16:26 ]czarek_d20 pisze:Witaj.
Jest ładna jak moja. :lol:
TAK!!
[ Dodano: 2007-03-10, 16:27 ]oj staram sie... wrzuce fotki srodka jeszcze...gdyby to kogos interesowalo..PABLO pisze:Ładnie się prezentuje to Twoje autko. Dbaj o niego