Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[Audi 80 B4 Competition][SWAP] by Słonik

Zamknięte ale dostępne tematy, własnych zdjęć samochodów do obejrzenia.
Awatar użytkownika
minon1
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: minon1 » 23 cze 2008, 00:36

DRED pisze:toć mu to mówiłem , żeby zrobił u siebie na 5600 najlepsze rozwiązanie , ale Słonik stwierdzil , że ta barwa światła ładnie się komponuje z czerwonym :lol: :lol: :lol: :lol:

no cóż skoro ktoś wcześniej jeźdizl na xenonie bez soczewki to co tu dużo gadać :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: <ok>
ten nasz Słonik nic się od nas nie uczy :-/ :mrgreen:

Słoniku po co Ci 10000K pod remizę chyba nie jeździsz :?: :roll:

Awatar użytkownika
FranoF1
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: FranoF1 » 23 cze 2008, 09:43

gratki Słoniku :-) już dawno miało tak wyglądać ;-)

Awatar użytkownika
Bastek
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Bastek » 23 cze 2008, 11:03

Fura jak ta lala. Mówisz że razem z miniem na vag-treffen będziecie xsenonem pobocza wypalać :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

noorbi

Post autor: noorbi » 23 cze 2008, 11:35

Co tu gadać, front rewelacja :!: <ok> Gratuluję.

Awatar użytkownika
minon1
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: minon1 » 23 cze 2008, 13:12

Bastek pisze:Fura jak ta lala. Mówisz że razem z miniem na vag-treffen będziecie xsenonem pobocza wypalać :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
mam nadzieję że strażacy będą bo spalimy lotnisko :lol:

DRED
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: DRED » 23 cze 2008, 13:23

no przy tych 10 000 K to napewno :-)

Awatar użytkownika
Słonik
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Słonik » 23 cze 2008, 14:15

minon1, DRED, Bujac sie popaprance :!: Mialem tyle K bez soczewy i w deszc jezdzilem bez problemu, w mgle tez nie zabladzilem, teraz jest to samo na soczewie i jest niezle, w brew temu co myslicie wcale nie oswietla drogi na niebiesko, oswietlalo tak bez soczewy, na soczewie niebieskie switalo widac dopiero daleko po bokach, a tak wogole jak juz pisalem to nie moje soczewy i nie moj ksenon, zrobie swoje bede kupowal ksenon to zobaczymy na co sie zdecyduje <:P>

[ Dodano: 2008-06-23, 14:20 ]
A pod remize czasem wpadam jak potrzeba :-P
Do vag-treffen bede mial juz swoje raczej ale pewnie bez ksenonu wiec lotniska nie spalimy wspolnie.
noorbi, front nie jest rewelacja, bedzie jak bedzie soczewa w czarnej oprawie i brakujacy halogen <ok>

DRED
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: DRED » 23 cze 2008, 14:36

sam sie bujaj przyjacielu :-P ja huśtawki nie mam
to , że Ty widziałeś to jedno , inni z przeciwka już niekoniecznie :-|

a co do wypalania to może ja z minonkiem sobie powypalamy troszkę:)

Awatar użytkownika
formatic
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: formatic » 23 cze 2008, 16:36

I tu musze stanac w jego obronie bo tyle razy sie gdzies mialismy i nigdy mnie nie oslepial <ok> a jak mnie wozil % ;-) to tez nigdy nam nikt nie mrygal :lol:

Awatar użytkownika
DINO AUDIb4
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: DINO AUDIb4 » 23 cze 2008, 16:58

slicznotka z twojej beczki

Sküll
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Sküll » 23 cze 2008, 18:25

i ordered those headlights today :)

noorbi

Post autor: noorbi » 23 cze 2008, 20:26

Jaki jesteś skromny Słonik...Jak chcesz chętnie się zamienię na fronty ;-)

Awatar użytkownika
minon1
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: minon1 » 23 cze 2008, 22:09

formatic pisze:I tu musze stanac w jego obronie bo tyle razy sie gdzies mialismy i nigdy mnie nie oslepial <ok> a jak mnie wozil % ;-) to tez nigdy nam nikt nie mrygal :lol:
przestań dobrze :!: jechałem parę razy przed słonikiem i nie pisz że nie oślepia bo się pogniewamy :->

Awatar użytkownika
Słonik
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Słonik » 23 cze 2008, 23:11

minon1 pisze:formatic napisał/a:
I tu musze stanac w jego obronie bo tyle razy sie gdzies mialismy i nigdy mnie nie oslepial a jak mnie wozil % to tez nigdy nam nikt nie mrygal

przestań dobrze jechałem parę razy przed słonikiem i nie pisz że nie oślepia bo się pogniewamy
A na mnie z przeciwka wiele razy jechalo cos z ori ksenonami i nie powiem ze ori oslepiaja mniej od takich bo tak samo daja po oczach, no chyba ze komus sie autopoziomowanie zacielo ;-) powaga Miniu, zwroc uwage nie wszystkie ale ori tez potrafia dawac po oczach tak samo jak nie wszystkie HID oslepiaja, kwestia iustawienia swiatel, tak samo zwykle zarówki czasem oslepiaja tylko na to uwagi nie zwracasz, teoretycznie wg przepisow powinny swiecic na 40m ale w praktyce jak by swiecialy na 40m to strach jechac po ciemnej drodze wiecej jak 80km/h bo nie wiesz na co trafisz.Nie mowie ze nie oslepialem bo nie jezdze przed soba. Nie wiem moze sie myle, mnie czasem oslepiaja czasem nie rozne swiatla od zwyklych żarowek przez ksenony HID do ori Bi-ksenonow bez roznicy czy to soczewka czy nie, mysle tak jak wczesniej pisalem zalezy jak kto swiatla ustawi i jak bardzo wrazliwy mamy wzrok.

Awatar użytkownika
Lenio21
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: Lenio21 » 24 cze 2008, 19:56

Słonik pisze:A na mnie z przeciwka wiele razy jechalo cos z ori ksenonami i nie powiem ze ori oslepiaja mniej od takich bo tak samo daja po oczach, no chyba ze komus sie autopoziomowanie zacielo ;-) powaga Miniu, zwroc uwage nie wszystkie ale ori tez potrafia dawac po oczach tak samo jak nie wszystkie HID oslepiaja, kwestia iustawienia swiatel, tak samo zwykle zarówki czasem oslepiaja tylko na to uwagi nie zwracasz, teoretycznie wg przepisow powinny swiecic na 40m ale w praktyce jak by swiecialy na 40m to strach jechac po ciemnej drodze wiecej jak 80km/h bo nie wiesz na co trafisz.Nie mowie ze nie oslepialem bo nie jezdze przed soba. Nie wiem moze sie myle, mnie czasem oslepiaja czasem nie rozne swiatla od zwyklych żarowek przez ksenony HID do ori Bi-ksenonow bez roznicy czy to soczewka czy nie, mysle tak jak wczesniej pisalem zalezy jak kto swiatla ustawi i jak bardzo wrazliwy mamy wzrok.
podzielam zdanie Kolegi, głównie to zależy od prawidłowego wyregulowania świateł :!:
wkońcu tego typy światła wyszły dla poprawy bezpieczeństwa a nie na odwrót <ok>

Zablokowany

Wróć do „Archiwum starych zdjęć.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl