Propozycja nowego działu.
- Danek
- Forum Audi 80

- Imię: Damian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.2 KK
- Kontakt:
Propozycja nowego działu.
Na forum pojawiła się propozycja nowego działu tj. "Skradzione". Uważam, że można by taki dział stworzyć i ograniczyć możliwości odpowiadania tak jak w ogłoszeniach. Myślę, że ma to sens, żeby wątki z ogłoszeniem o kradzieży autka, radia itp. nie tonęło w zalewie innych wątków. Co koledzy na to?
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Mimo, że Danek podziekował, dopiszę. Również uważam, że ( chwała Bogu ) taki tematów jest za mało, ab tworzyć dział.
Mi chodzi po głowie dział Polecam/odradzam i tak w nim z dwoma tagami [polecam] [odradzam] pisałoby się:
[polecam] Wosk firmy dupa...
tu opis dlaczego.
[odradzam] Warsztat na ulicy Kasztanowej
tu opis dlaczego.
[polecam] Zdzisiek mechanik
tu opis dlaczego
[odradzam] przeguby firmy GPD
tu opis dlaczego.
Można to dać w jednym dziale, lub założyć oddzielne dwa POLECAM i ODRADZAM, a można to zlać i nic nie robić
Co o tym sądzicie ?
Mi chodzi po głowie dział Polecam/odradzam i tak w nim z dwoma tagami [polecam] [odradzam] pisałoby się:
tu opis dlaczego.
tu opis dlaczego.
tu opis dlaczego
tu opis dlaczego.
Można to dać w jednym dziale, lub założyć oddzielne dwa POLECAM i ODRADZAM, a można to zlać i nic nie robić
Co o tym sądzicie ?
- Kokolino
- Forum Audi 80

- Imię: Radomir
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Może i miało by to sens tylko jak znam życie to wyjdzie z tego maslo maślane, bo powiedzmy ja napiszę że np. [polecam]klocki lucasa bo są super i dobrze się spisują i stosuje od lat a inny napisze że to szajs i tak może być praktycznie z każdą duperelą bo mało kto niestety pisze rzetelną opinię. Czasami może być tak że ktoś zamontuje dobrej firmy część nieumiejętnie i szlak ją trafi a winny temu będzie oczywiście producent. Bardzo wielu z nas ma już swoje niejednokrotnie wielkie doświadczenie i podejrzewam że na niektórych opiniach nie będziemy się opierać ale co zrobi młody użytkownik który dopiero co poznaje tajniki mechaniki naszych audiczek jak przeczyta na temat jednego elemetu pięćset różnie skrajnych opini?
Natomiast co do warsztatów, mechaników jestem jak najbardziej za.
Takie jest moje zdanie, ale niech się wypowiedzą inni.
Natomiast co do warsztatów, mechaników jestem jak najbardziej za.
Takie jest moje zdanie, ale niech się wypowiedzą inni.
Miałem coś takiego robić ale nie w postaci forum tylko na bazie nowej stronki z bazą danych. Miałem już gdzieś nawet projekt bazy i wstępne rozpiski. Można to ewentualnie połączyć z bazą użytkowników forum. Generalnie jednak byłbym za tym aby to była osobna stronka.Doc pisze:Mimo, że Danek podziekował, dopiszę. Również uważam, że ( chwała Bogu ) taki tematów jest za mało, ab tworzyć dział.
tu opis dlaczego.
tu opis dlaczego.
tu opis dlaczego
tu opis dlaczego.
Co o tym sądzicie ?
Można zrobić nawet konfigurator krok po kroku z wyborem polecanych części. Np:
> AUDI B4
> ZAWIESZENIE
> AMORY
> i tu pokazuje się lista amortyzatorów polecanych i odradzanych przez użytkowników.
Można też rozwinąć to o zdjęcia, wymiary itp z czego daloby sie zrobić katalog nawet eksportowany do PDF'a.
Przyszłościowo można sie nawet dogadać z hurtowniami i brać $ za reklamę. Jakby mieć dostęp do cen z kilku hurtowni to klient może sobie wyszukać gdzie najmniej zapłaci za daną rzecz.