[B4 Cabrio, abc] by Czarek
-
- Forum Audi 80
Hmm przynajmniej do pierwszego lipa chce miec calosc w kolorze (wersja bardzo optymistyczna:] ) ale myslae ze najpozniej do polowy lipca bedzie sobie juz schnol potem zaczne polowac na reszte gratow narazie nie mam zbytnio na to czasu niestety...
[ Dodano: 2008-06-07, 16:02 ]
zgodnie z obietnica wzucam fotki lakierowania w podklad komory silnika... pol litra poszlo :mrgreen:
[ Dodano: 2008-06-07, 16:02 ]
zgodnie z obietnica wzucam fotki lakierowania w podklad komory silnika... pol litra poszlo :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Re: [B4 Cabrio, NG] by Czarek--prace trwaja--
miałem nieprzyjemność poznać tego gościa... męczył tą biedną cabrio ile wlazło <ok> dobrze że trafiło w dobre ręce <ok>formatic pisze:Witam wszystkich nareszcie mam chwilke czasu zeby pochwalic swoja niunia moze dzis kazdego nie zachwyci ale efekt przychodzi z czasem:) Autko kupilem w Slupsku od jakiegos borciucha co nawet oleju nie wymienial, mozna powiedziec ze za grosze. (...)
a Wy koledzy się tak nie rozpijajcie... za mało <ok>
Hmm prace trwaja pelna para codziennie blizej jak dalej konca <ok> mysle ze do okolo konca lipca powinna juz jezdzic i jakos wygladac oczywiscie ze wzgleu na niedobur funduszy troche sie to przedluzy ale to przez to ze kilka moim zdaniem waznych dla mnie czesci chce z aso. A tak nawiasem oddam zderzak coupe/cabrio za nie duza kase praktycznie caly zmatowany pod podklad z duza kratka niestety mala zgubil poprzedni wlasciciel zdiecia moge zapodac na e-mail