cupejka By Dred... nowy środek str 19
Fajną masz tą Coupete. Brak listwy też zauważyłem a gdzie butla z gazem w bagażniku? Pewnie pionowa w kole zapasowym <ok>
Widać, że przede wszystkim dbasz o stronę techniczną- i dobrze. Ale z drugiej strony brakuje jej trochę szlifu stylistycznego. Teraz jest fajna, bo zachowana w oryginale ale gdyby dostała nowe fele i białe kierunki, wyglądałaby na pewno młodziej.
Przeglądałem wcześniejsze fotki wnętrza... działa Ci na klima? Tj. na ten stary czynnik?
Ostatnio byłem na serwisie klimy i słyszałem, że przed 93r klima była na stary czynnik, jego napełnienie jest ponoć drogie.
Widać, że przede wszystkim dbasz o stronę techniczną- i dobrze. Ale z drugiej strony brakuje jej trochę szlifu stylistycznego. Teraz jest fajna, bo zachowana w oryginale ale gdyby dostała nowe fele i białe kierunki, wyglądałaby na pewno młodziej.
Przeglądałem wcześniejsze fotki wnętrza... działa Ci na klima? Tj. na ten stary czynnik?
Ostatnio byłem na serwisie klimy i słyszałem, że przed 93r klima była na stary czynnik, jego napełnienie jest ponoć drogie.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
ten samochód tylko wygląda na oryginał :mrgreen: wieksze heble, wszelkiego rodzaju mody którym poddaje DRED mimo że są niezauważalne to naprawdę swoje robią :mrgreen: autko cacy, a felgi Dredzie mógłbyś zmienić, mimo wszystko ale wiem, dasz szerwsze to spadną osiągi, dasz węższe to zero przyczepności... może inny wzorek? <ok>8S3 pisze:Teraz jest fajna, bo zachowana w oryginale ale gdyby dostała nowe fele i białe kierunki, wyglądałaby na pewno młodziej.
-
- Forum Audi 80
- Mariusz87 B3
- Forum Audi 80
frano przecież ostanio była wyklepana z przystanku
a listwe wysłałem by mi kolor dobrali do neij bo tylko ona mi została <rotfl> <ok> <ok> <ok> <ok>
butla z gazem gdzie ?? jak to przecież jest w tej wnęce w bagażniku
co do felg to będzie zmiana na 17 cali i szersze ale na razie nic ciekawego w odpowiedniej cenie
także spoczko będzie
klima nabicie owszem jest to dosyć problematycznie bo w większości warsztatów tego nie ma ale są takie gdzie jest ten czynnik , a jeśli nie to się zamiennik wpuszcza
kierunki zostają te , wszystkie białe wcale nie sa białe tylko różowe , to tak jak by się chciał ktoś przyjżeć i mi sie to totalnie nie podoba
sawanna heh no może i sawanna , może też niedługo będzie "tydzień na działce" buehehehh
Franku oczywiście , że zmierze
chodzi Ci o zew czy wew stronę?
a listwe wysłałem by mi kolor dobrali do neij bo tylko ona mi została <rotfl> <ok> <ok> <ok> <ok>
butla z gazem gdzie ?? jak to przecież jest w tej wnęce w bagażniku
co do felg to będzie zmiana na 17 cali i szersze ale na razie nic ciekawego w odpowiedniej cenie
także spoczko będzie
klima nabicie owszem jest to dosyć problematycznie bo w większości warsztatów tego nie ma ale są takie gdzie jest ten czynnik , a jeśli nie to się zamiennik wpuszcza
kierunki zostają te , wszystkie białe wcale nie sa białe tylko różowe , to tak jak by się chciał ktoś przyjżeć i mi sie to totalnie nie podoba
sawanna heh no może i sawanna , może też niedługo będzie "tydzień na działce" buehehehh
Franku oczywiście , że zmierze
chodzi Ci o zew czy wew stronę?