[Coupe 8B NG] Nowy nabytek. Nowe foty str. 2
-
- Forum Audi 80
[ Dodano: 2008-07-10, 22:37 ]
Dzisiaj, biorąc przykład z kolegi Solskier zaciski hamulcowe dostały nowego koloru... czerwonego, jutro zrobię fotki, sami ocenicie... <ok>
[ Dodano: 2008-07-11, 21:26 ]
I pare fotek bo mi się wieczorkiem nudziło... moja mała rodzina audi b2,b3,b4
Audi Coupe GT 2.2 -w rodzinie od zawsze...
Audi 90 B3- moje powypadkowe... teraz na części...
Audi Coupe B4 nowy nabytek...
Dzisiaj, biorąc przykład z kolegi Solskier zaciski hamulcowe dostały nowego koloru... czerwonego, jutro zrobię fotki, sami ocenicie... <ok>
[ Dodano: 2008-07-11, 21:26 ]
I pare fotek bo mi się wieczorkiem nudziło... moja mała rodzina audi b2,b3,b4
Audi Coupe GT 2.2 -w rodzinie od zawsze...
Audi 90 B3- moje powypadkowe... teraz na części...
Audi Coupe B4 nowy nabytek...
Ponieważ nie miałem czasu polakierować poprzedniego zderzaka S2, a była potrzeba kasy został sprzedany.
We wtorek pojechałem na miejscowe złomowisko, i ku mojemu zdziwieniu znalazłem 80 B3 skasowaną totalnie... ale przód był cały... I udało mi się za całe 30 zł zakupić z niej zderzak...S2...
Wyglądało to tak:
Dzisiaj już po lakierowaniu i założeniu do niuni wygląda tak:
I moje słońce w całej okazałości...
Zderzak był niestety bez kratek, a ze względu na chwilowy brak kasy, trzeba bylo się poratować "wieś siatką"... Ale wydaje mi się, że efekt końcowy nie jest wcale taki zły...
We wtorek pojechałem na miejscowe złomowisko, i ku mojemu zdziwieniu znalazłem 80 B3 skasowaną totalnie... ale przód był cały... I udało mi się za całe 30 zł zakupić z niej zderzak...S2...
Wyglądało to tak:
Dzisiaj już po lakierowaniu i założeniu do niuni wygląda tak:
I moje słońce w całej okazałości...
Zderzak był niestety bez kratek, a ze względu na chwilowy brak kasy, trzeba bylo się poratować "wieś siatką"... Ale wydaje mi się, że efekt końcowy nie jest wcale taki zły...