Audi B4 AVANT by OGr
Kierownicę chciałem ale ceny są fajne Zglebienie przy profilu 40 i Polskich drogach chyba nie ma sensu Jak będą oponki 205x50 to pomyślę Parapety są fajne ale znowu deskę trzaby zmienić aby było wszystko elegancko. Dodatkowe zegary w planach, AC+BC narazie nie, a klimy nie wiem czy jest sens dokładać. Tak czy inaczej coś się będzie działo
po pierwsze profil 40 nie jest równą wysokością
bo 205/40 i 225/40 to 225 jest sporo wyższe bo o 8 mm więc nie opowiadaj , że na profilu 40 nie można jeździć na glebie na pl drogach :-|
kierownice obowiązkowo ( jeśli nie masz poduchy to jeszcze łatwiej) parapety bardzo fajna sprawa i IMHO dobra inwesrycja , mi jakoś nie podoba się ta konsola na szyby taka jakaś dziurawa i wąska ( ale to tylko moje zdanie)
zegary <ok>
AC+BC :evil:
klimkę to warto założyć pod warunkiem , że będziesz śmigać tym autem długo
bo 205/40 i 225/40 to 225 jest sporo wyższe bo o 8 mm więc nie opowiadaj , że na profilu 40 nie można jeździć na glebie na pl drogach :-|
kierownice obowiązkowo ( jeśli nie masz poduchy to jeszcze łatwiej) parapety bardzo fajna sprawa i IMHO dobra inwesrycja , mi jakoś nie podoba się ta konsola na szyby taka jakaś dziurawa i wąska ( ale to tylko moje zdanie)
zegary <ok>
AC+BC :evil:
klimkę to warto założyć pod warunkiem , że będziesz śmigać tym autem długo
Kiedyś zakupiłem sobie miniaturkę B4 w wersji AVANT. Niestety był to kolor czerwony Jako że miałem w spray'u lakier dokładnie taki sam w jakim mam autko postanowiłem że przemaluję miniaturkę. Dokupię też czarną folię i będzie miał przyciemniane szyby
Dodatkowo pomyślałem że fajnie byłoby gdyby po przekręceniu kluczyka wnętrze miniaturki podświetlało się na czerwono Nie wiem tylko czy łatwo będzie doprowadzić kable napięciowe na podszybie tak żeby nie było widać.
Zdjęcie niestety kiepskie bo telefonem.
Dodatkowo pomyślałem że fajnie byłoby gdyby po przekręceniu kluczyka wnętrze miniaturki podświetlało się na czerwono Nie wiem tylko czy łatwo będzie doprowadzić kable napięciowe na podszybie tak żeby nie było widać.
Zdjęcie niestety kiepskie bo telefonem.
-
- Forum Audi 80
Niestety auto idzie pod młotek
http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5782468
Ale tą miniaturkę postaram się zrobić
http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5782468
Ale tą miniaturkę postaram się zrobić
minon1, raczej czerwony bo jaki inny ?
Solskier, zobaczymy ile będzie $ ale jakbym trafił na zadbane Coupe to bym się nie obraził
EDIT:
----------------------------------------------------
Coś tam udało mi się wymodzić Zrezygnowałem jednak z podświetlenia - autko jest za małe i mógłbym rozwalić.
W sumie jakbym sprzedawał autko to tą miniaturkę mogę komuś sprzedać. Reflektuje ktoś ?
Solskier, zobaczymy ile będzie $ ale jakbym trafił na zadbane Coupe to bym się nie obraził
EDIT:
----------------------------------------------------
Coś tam udało mi się wymodzić Zrezygnowałem jednak z podświetlenia - autko jest za małe i mógłbym rozwalić.
W sumie jakbym sprzedawał autko to tą miniaturkę mogę komuś sprzedać. Reflektuje ktoś ?