[B4 Avant with 1Z by B4ME]
- Tdi B4 117Ps
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Tdi B4 117Ps
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Będe w sobote po 12.00 PW me to sie wymienimy nr telmulczas pisze:Jak będziesz miał zamiar podjechać to dajcie mi tez znać :mrgreen: Chętnie bym wpadł na jakiś spocik.B4ME pisze:Kłodzko niedaleko od z-ce wiec napewno sie kiedys zjawie ....
Autko pierwsza klasa, po Twoich postach widzę, że plany masz zacne. Sukcesywnie staraj się je realizować <ok>
minon1 pisze:
Jakie masz teraz ciśnienie doładowania :?:
Czemu ECU AFN a nie AHU :?:
Szkoda że nie ma wykresu
Teraz mam lekko ponad 1.2 Bara, w sumie docelowo miał być AHU ale chłopaki z Dynosoftu powiedzieli ze ten z AFN'a będzie też git wiec dalismy ten, autko śmiga, soft bez dymny wiec chyba jest ok
Wykres mam dostać na dniach mailem, z tego co pamietam max moment jest przy 2.1 tys obrotów a max ps jest już osiągana zaraz po 3.0 tys i idzie płasko aż do ponad 4.0. te informacje jednak są tylko informacyjne bo nie mam pamięci fotograficznej , dane były uśrednione z 3 albo z 4 przejazdów już nie pamiętam dokładnie Chyba o niczym nie zapomnialem
W sumie jeszcze nie testowałem mojej bryczki z innymi autkami, no może na światłach z jakimś passaet i mazda ale to był żal dla nich xDPR23M3K pisze:takie diesle lubie, jest juz czym jechac , powodzenia w dalszych pracach
Bardzo ciekawi mnie pojedynek Takie Audi z modowanym 1Zetorkiem jak moje (lub podobne) VS. Np Abk, ABC, AAH, ciekawe jakby to było
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Re: [B4 Avant with 1Z by Dynosoft Wrocław] 115PS, 311 NM-WYK
No z AFNa to kolega napewno nie ma sterownika, chyba ze zmieniłes turbine na zmienna geometrie, predzej masz kompa z AHU lub nowszego z 1Z (16 bitowy) co do autka bardzo fajnie sie prezentuja ale dzisiaj ocenie na zywo
Re: [B4 Avant with 1Z by Dynosoft Wrocław] 115PS, 311 NM-WYK
Właśnie z tą turbawką to wiem oco chodzi, o zmiennej geometri turba nie mam, tak mi powiedzieli że to z AFN'a, ja niestety nie umiem poznać z czego to jest, dziś sobie może zerkniesz to poznaszSolskier pisze:No z AFNa to kolega napewno nie ma sterownika, chyba ze zmieniłes turbine na zmienna geometrie, predzej masz kompa z AHU lub nowszego z 1Z (16 bitowy) co do autka bardzo fajnie sie prezentuja ale dzisiaj ocenie na zywo