..::Audi Coupe by Ezumaru::.. => Str. 1 <= Pożegnanie
-
- Forum Audi 80
Mnie zawsze podobały się czarne lampy. Ogólnie wygląda to nieźle. Trochę nie podoba mi się że w lampie są tak wyraźne obramowania tych soczewek. Z przodu przypomina to trochę tuning a'la BMW i słynne angel eyes. Bez sensu, podobnie jak zakładanie do audi lusterek albo progów M3. Jak komuś się to podoba to niech kupuje BMW, a nie przerabia Audi, żeby przypominało BMW- bezsens.
Ideałem byłoby gdyby nie było tych obwódek kierunków i wewnętrzej soczewki. A tak ogólnie to z tym lampami auto wygląda młodziej <ok>
Myślę że lepiej by to wyglądało u Ciebie gdybyś coś zrobił z ori grillem. Możesz na początku okleić taśmą ramkę i zobaczyć jak to będzie wyglądało. Fajnie mogłoby to wyglądać też z zamalowanym znaczkiem albo nawet zmienionym czarnym grillem- kwestia poeksperymentowania.
Na pewno te lampy wyglądałyby lepiej. Cały przód byłby czarny.
W innym poście pokazane są te lampy na czarnym QP właśnie ze zmienionym grillem:
viewtopic.php?t=16758&start=45
Na Twoim kolorze też by to fajnie wyszło.
Ideałem byłoby gdyby nie było tych obwódek kierunków i wewnętrzej soczewki. A tak ogólnie to z tym lampami auto wygląda młodziej <ok>
Myślę że lepiej by to wyglądało u Ciebie gdybyś coś zrobił z ori grillem. Możesz na początku okleić taśmą ramkę i zobaczyć jak to będzie wyglądało. Fajnie mogłoby to wyglądać też z zamalowanym znaczkiem albo nawet zmienionym czarnym grillem- kwestia poeksperymentowania.
Na pewno te lampy wyglądałyby lepiej. Cały przód byłby czarny.
W innym poście pokazane są te lampy na czarnym QP właśnie ze zmienionym grillem:
viewtopic.php?t=16758&start=45
Na Twoim kolorze też by to fajnie wyszło.
a toś sie troche pospieszyl bo za trzysta spokojnie zespolona dostaniesz ,
hm powiem Ci ze jakos tak mam mieszane uczucia jak patrze na te lampy, ten przód teraz tak jakos dziwnie mi wyglada,
raz ze "moda" na takie lampy i te ringi swiecace juz do kazdego auta na allegro,
no a dwa ze spasowanie nie teges, ok juz Ci nie marudze <ok>
hm powiem Ci ze jakos tak mam mieszane uczucia jak patrze na te lampy, ten przód teraz tak jakos dziwnie mi wyglada,
raz ze "moda" na takie lampy i te ringi swiecace juz do kazdego auta na allegro,
no a dwa ze spasowanie nie teges, ok juz Ci nie marudze <ok>
ja tak samo mam zwykłe lampy i mysle na zmianie niedawno kupiłem audice a tak mnie osobiscie podoba sie twoja audi fakt troche zle bez tych halogenów ale to nie twoja wina ze ktoś podprowadził je mnie osobiscie karzde audi sie podoba jestem miłośnikem tego auta moje to jes szuste z koleji i niezmieniłbym na inną marke pozdrawiam
Rzecz gustu,a o tym się nie rozmawia :roll: 8-)
Modów ciąg dalszy, nowy grill - czarny bez znaczka firmy Jom. Lepiej komponuje się z lampami niż ori. Moja koncepcja która ostatnio mi się nasunęła to ciemne detale, zostają jeszcze czarne/grafitowe alumki, tresery na tył, zdymienie szyb na czarno. Tyle jeśli chodzi o zewnętrzny wygląd. 8-)
Tak to się prezentuje :
I całokształt :
Wymieniłem przy okazji olej w silniku na ten co zawsze => Castrol Edge. Sorka za syf, ale padało <czesiek>
Modów ciąg dalszy, nowy grill - czarny bez znaczka firmy Jom. Lepiej komponuje się z lampami niż ori. Moja koncepcja która ostatnio mi się nasunęła to ciemne detale, zostają jeszcze czarne/grafitowe alumki, tresery na tył, zdymienie szyb na czarno. Tyle jeśli chodzi o zewnętrzny wygląd. 8-)
Tak to się prezentuje :
I całokształt :
Wymieniłem przy okazji olej w silniku na ten co zawsze => Castrol Edge. Sorka za syf, ale padało <czesiek>