[b4 sedan] Nowy zderzaczek;p i podwójny postój :] str.5
- Audi B4 2.0
- Forum Audi 80
[b4 sedan] Nowy zderzaczek;p i podwójny postój :] str.5
witam mam na imie Sławek i chciałem wam pokazać moje B4
zmiany jak widac to:
przednie lampy zrobione na czarno z bocznymi kierunkami, wsteczny zrobiony na czerwono, ramka grila czarna, polerka i zaprawki, alusy 15, koncowka tlumika z nierdzewki na 2 rurki o srednicy 70mm jedna, wyciety kat i wsadzona struminica, dodam ze po zalozeniu koncowki tlumika autko buczy jak ze sportowym tlumikiem a nawet lepiej, strzela z tlumika jak sie zdejmie noge z gazu :d w srodku zmiany sa nie wielkie prawie nie widoczne otóz 2 glosniki w desce clariony 120wat i w polce blaupunkt 2 po 240 wat oraz radio na mp3 pionieer, i zmieniony mieszek bo stary byl zniszczony.
Komentujcie i czekam na propozycje, aha mysle na jaki kolor pomalowac zaciski i bebny(jakis orginalny kolor) czekam.pozdro
W planach:
gleba -40
kierunki z halogenami od V6
nie bawem ringi oraz czerwone podświetlenie
Grudzień 2008 
Orginał gril zrobiony na czarny mat i wypolerowany znaczek
A tutaj ringi które już mam ponad pół roku ale jakos sie nie pochwaliłem i nowe podświetlenie czerwone
Styczeń 2009 
Teraz czas na glebe no i szukam kratki tej małej w zderzak :roll:
Specjalnie niunie dziś myłem, żeby foto pochytać <czapa>
zmiany jak widac to:
przednie lampy zrobione na czarno z bocznymi kierunkami, wsteczny zrobiony na czerwono, ramka grila czarna, polerka i zaprawki, alusy 15, koncowka tlumika z nierdzewki na 2 rurki o srednicy 70mm jedna, wyciety kat i wsadzona struminica, dodam ze po zalozeniu koncowki tlumika autko buczy jak ze sportowym tlumikiem a nawet lepiej, strzela z tlumika jak sie zdejmie noge z gazu :d w srodku zmiany sa nie wielkie prawie nie widoczne otóz 2 glosniki w desce clariony 120wat i w polce blaupunkt 2 po 240 wat oraz radio na mp3 pionieer, i zmieniony mieszek bo stary byl zniszczony.
Komentujcie i czekam na propozycje, aha mysle na jaki kolor pomalowac zaciski i bebny(jakis orginalny kolor) czekam.pozdro
W planach:
gleba -40
kierunki z halogenami od V6
nie bawem ringi oraz czerwone podświetlenie
Grudzień 2008 
Orginał gril zrobiony na czarny mat i wypolerowany znaczek
A tutaj ringi które już mam ponad pół roku ale jakos sie nie pochwaliłem i nowe podświetlenie czerwone
Styczeń 2009 
Teraz czas na glebe no i szukam kratki tej małej w zderzak :roll:
Specjalnie niunie dziś myłem, żeby foto pochytać <czapa>
Ostatnio zmieniony 12 sty 2009, 17:12 przez Audi B4 2.0, łącznie zmieniany 37 razy.
-
- Forum Audi 80
- Audi B4 2.0
- Forum Audi 80
- rajdowiec86
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Audi B4 2.0
- Forum Audi 80