B4 TDI+ update wnętrza; caraudio stage2(1str)
-
- Forum Audi 80
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub
Kolego ,a jak teraz wyglada spalanie?
Duzo wiecej pali w miescie? bo pewnie na trasie tak do 110km\h bedzie na takim samym poziomie a moze nizej.
Ja tez ma virusa ale w miescie pali mi 7,5l mieszkam w Lublinie i jest troche swiatel i korkow.
Na trasie w 4os i z bagazami przy 120-130km\h spalil mi 6l
Napisz co i jak .
Duzo wiecej pali w miescie? bo pewnie na trasie tak do 110km\h bedzie na takim samym poziomie a moze nizej.
Ja tez ma virusa ale w miescie pali mi 7,5l mieszkam w Lublinie i jest troche swiatel i korkow.
Na trasie w 4os i z bagazami przy 120-130km\h spalil mi 6l
Napisz co i jak .
- Brylantoos
- Forum Audi 80
spalanie takie samo, jak było. nigdy nie oszczędzałem i zawsze tak było w okolicach 7ltr. jazda po krakowie. a w trasie przy 160-170 może troszke poniżej 7. ale mi to itak obojętne.darek127 pisze:Kolego ,a jak teraz wyglada spalanie?
pewnie. może się zjedziemy kiedyś na jakimś spocie.Brylantoos pisze:faktycznie ladnie ciagnie,chetnie bym sie z toba scignął,moze jakis wyscig na bora ??wkoncu obaj jestesmy z KrK.Pozdro
pozdrawiam
silnik nie potrzebuje remontu, bo jest w bdb stanie. to że hamownia pokazała 85km w serii nie powinno dziwić, bo po pierwsze "ten typ tak ma", po drugie było to przy upale ponad 30stopni.Krzylu pisze:wiecej kuni sie nieda z bosha wycisnac??
1500zł daleś za powrot do serii??dla mnie troche mija się to z celem,lepiej odświerzyć silnik jakimś remontem :-|
jeśli uważasz, że 230nm to seria, to chyba myślisz o AFN-nie, bo w 1z było 182nm a to spora i odczówalna różnica.
ps. nie dałem 1500