[B3] Black Pearl R16" 9J + na sprzedarz.
- robertas1.8
- Forum Audi 80
- daniel_b11
- Forum Audi 80
Ładnie wszystko zgrane <brawo> Szacunek naprawdę <ok>
Jedyne co brakuje to gleba gleba i jeszcze raz gleba 60/40 i będzie miód, na drogi sie nie zwraca uwagi co nie Duo 8-)
Ja modyfikuje wszystko u taty nawet to czego nie chce 8-) u mnie jak narzie również glebska brakuje ale to wiadomo przez kogo :roll:
Dawaj foto wnętrza 8-)
Jedyne co brakuje to gleba gleba i jeszcze raz gleba 60/40 i będzie miód, na drogi sie nie zwraca uwagi co nie Duo 8-)
Ja modyfikuje wszystko u taty nawet to czego nie chce 8-) u mnie jak narzie również glebska brakuje ale to wiadomo przez kogo :roll:
Dawaj foto wnętrza 8-)
kupiłem dziś stożkowy filtr powietrza , odebrałem wyniklowana pokrywę silnika :D , chce ten filtr zamontowac , powiedzcie mi czy ktos juz takie cuś montował ?? ja mam gaźnik , i podejrzewam ze będą problemy chciałbym podpatrzeć u kogos jak to wyglada . ale wszystko sie da zrobić trzeba tylko troche mobilizacji , pozdrawiam i dzieki za pozytywne komentarze , ps. jutro odbieram wyniklowane dekle i talerzyki alumfelg :mrgreen: :mrgreen: nie moge sie doczekac efektu końcowego
- benjamin90
- Forum Audi 80
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
autko śliczne i dopieszczone, brawo tak trzymaj
ps. mam wrażenie że Cię gdzieś spotkałam, od razu domyśliłam się, że to cudo musi być kogoś od nas. Zakładaj ramki albo nalepkę co będziesz lepiej rozpoznawalny (może wydrukuj sobie wizytówkę i wsadź za przed nią szybę :lol:
a najlepiej jak podjedziesz w niedzielę do McDonalda (stacja Schell w Sosnowcu) to pooglądamy sobie tą Twoją ślicznotkę
ps. mam wrażenie że Cię gdzieś spotkałam, od razu domyśliłam się, że to cudo musi być kogoś od nas. Zakładaj ramki albo nalepkę co będziesz lepiej rozpoznawalny (może wydrukuj sobie wizytówkę i wsadź za przed nią szybę :lol:
a najlepiej jak podjedziesz w niedzielę do McDonalda (stacja Schell w Sosnowcu) to pooglądamy sobie tą Twoją ślicznotkę
-
- Forum Audi 80
Olszak pisze:Pytanie mam czy tylnie światła od B4 pasują do B3 ?? Chodzi mi o to czy tylko pasują boczne tylnie czy te obok rejestracji tez bedą pasowac. Mam Audi 80 B3 89 rocznik
Mianowicie boczne czerwone lampy pochodzą od Audi b4 Avant , pasują da się je zdobyć bez większego problemu ,a jeśli chodzi o rejestracje tj. blenda od modelu Audi 90. pozdro
[ Dodano: 2008-07-23, 17:46 ]
marcinelk13 pisze:zauważyliście to co ja, że większość "profi" rezaczy ma słabe silniki :?: :shock:
E tam opowiadasz :oops: , chodzi o wysoką cene ubezpieczenia , jeśli sie nie ma zniżek a wręcz tylko zwyżkę za wiek ,auto rejestruje sie na siebie a nie na współwłaściciela np. ojca , tak że odpowiedz jest prosta jeśli nie wiesz o co chodzi to chodzi o $$ , myśle że jak wyrobie sobie jakies znizki to 2.0 nie bedzie juz barierą . Pozdrawiam :->