[B3] Black Pearl R16" 9J + na sprzedarz.
-
- Forum Audi 80
wiem o co chodzi, bo kupiłem sobie komarka żeby mieć później zniżki jak będę miał 18 lat to już będę miał 40% zniżek, a jak 20 to już 60% ! :lol:MEDIK pisze:Olszak pisze:Pytanie mam czy tylnie światła od B4 pasują do B3 ?? Chodzi mi o to czy tylko pasują boczne tylnie czy te obok rejestracji tez bedą pasowac. Mam Audi 80 B3 89 rocznik
Mianowicie boczne czerwone lampy pochodzą od Audi b4 Avant , pasują da się je zdobyć bez większego problemu ,a jeśli chodzi o rejestracje tj. blenda od modelu Audi 90. pozdro
[ Dodano: 2008-07-23, 17:46 ]marcinelk13 pisze:zauważyliście to co ja, że większość "profi" rezaczy ma słabe silniki :?: :shock:
E tam opowiadasz :oops: , chodzi o wysoką cene ubezpieczenia , jeśli sie nie ma zniżek a wręcz tylko zwyżkę za wiek ,auto rejestruje sie na siebie a nie na współwłaściciela np. ojca , tak że odpowiedz jest prosta jeśli nie wiesz o co chodzi to chodzi o $$ , myśle że jak wyrobie sobie jakies znizki to 2.0 nie bedzie juz barierą . Pozdrawiam :->
Pozdrawiam marcinelk13
Jak zamawiałem w churtowni 'Auto Elements' to były 2 rodzaje lamp do Audi 80 B4 Avant , pierwszy kosztował ok . 65 zł. szt. ale sprzedawca go nie polecał gdyż mowił ze wpadają w róż , drugi zestawik to kosztował ok. 115 zł. szt. i jest taki jak powinien. pozdrawiam. <ok> a czy to jest ori . to nie wiem na pudełku nie było naklejki Audi , czy tez Hella , tak że podejrzewam że te lampy są P.J . - tzn. porównywalnej jakości . <ok>maciek122 pisze:Bardzo mi się podoba twoja furka i mam małe pytanko: te czerwone lampki rozumię że są z avanta tylko czy one są ori czy z allegro bo słyszałem że z allegro wyglądają jak różowe a nie czerwone, jeżeli sa z allegro to wklej linka ok?
[ Dodano: 2008-07-26, 08:48 ]
J nie miałem komarka , :cry: w centrum to nie wchodziło w gre , a na skuter nigdy kasy nie miałem , a nie ukrywam że zapłaciłem za same OC 1560 zł. za autko z 90 roku !! ZŁO , ale jak kogoś stać na Audi to stać i na ubezpieczenie , następna moja Audiczka będzie miała potwora pod maską obiecuje i pozdrawiam <ok>marcinelk13 pisze:wiem o co chodzi, bo kupiłem sobie komarka żeby mieć później zniżki jak będę miał 18 lat to już będę miał 40% zniżek, a jak 20 to już 60% ! :lol:MEDIK pisze:Olszak pisze:Pytanie mam czy tylnie światła od B4 pasują do B3 ?? Chodzi mi o to czy tylko pasują boczne tylnie czy te obok rejestracji tez bedą pasowac. Mam Audi 80 B3 89 rocznik
Mianowicie boczne czerwone lampy pochodzą od Audi b4 Avant , pasują da się je zdobyć bez większego problemu ,a jeśli chodzi o rejestracje tj. blenda od modelu Audi 90. pozdro
[ Dodano: 2008-07-23, 17:46 ]marcinelk13 pisze:zauważyliście to co ja, że większość "profi" rezaczy ma słabe silniki :?: :shock:
E tam opowiadasz :oops: , chodzi o wysoką cene ubezpieczenia , jeśli sie nie ma zniżek a wręcz tylko zwyżkę za wiek ,auto rejestruje sie na siebie a nie na współwłaściciela np. ojca , tak że odpowiedz jest prosta jeśli nie wiesz o co chodzi to chodzi o $$ , myśle że jak wyrobie sobie jakies znizki to 2.0 nie bedzie juz barierą . Pozdrawiam :->
Pozdrawiam marcinelk13
Nie licz na to. Miałem zarejestrowane na siebie i opłacane skutery od 14 roku życia. Żadnej zniżki mi z tego tytułu nie zaliczyli, chociaż miałem już sporo. Skuter to skuter a samochód to samochód.marcinelk13 pisze:wiem o co chodzi, bo kupiłem sobie komarka żeby mieć później zniżki jak będę miał 18 lat to już będę miał 40% zniżek, a jak 20 to już 60% ! :lol:MEDIK pisze:Olszak pisze:Pytanie mam czy tylnie światła od B4 pasują do B3 ?? Chodzi mi o to czy tylko pasują boczne tylnie czy te obok rejestracji tez bedą pasowac. Mam Audi 80 B3 89 rocznik
Pozdrawiam marcinelk13