[b4 sedan] Nowy zderzaczek;p i podwójny postój :] str.5
- Audi B4 2.0
- Forum Audi 80
- Audi B4 2.0
- Forum Audi 80
siemano, poszukuje blendy tylnej pod rejestracje czerwonej, oraz list w zderzak przedni od v6 z wycieciem na kierunek obok halogenu, mysle szyby przyciemnic i nie wiem czy cala zrobic na jeden jasno czarny kolor cale auto czy tylko sam tyl i boczne w drzwiach a moze tyl mocny a przod jasny, czekam na propozycje a moze ma ktos foty ja kto wyglada
- kamilus107
- Forum Audi 80
- Audi B4 2.0
- Forum Audi 80
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
Ogólnie wygląda fajnie. Podoba mi się zaklejona ramka grilla, dymione kierunki które do niej pasują i malowane ramki reflektorów.
Co do paska na szybie to czarny na pewno będzie lepiej wyglądał ale tj. nielegalne.
Też mam taki pas na szybie i w trakcie ostatniego zatrzymania panowie powiedzieli, że powinni mi zabrać dowód :shock: Ponoć na przedniej szybie może być tylko ory pasek i żaden inny. Dobrze, że nie zauważyli że mam przeciwmgielne z tyłu zmostkowane
Co do paska na szybie to czarny na pewno będzie lepiej wyglądał ale tj. nielegalne.
Też mam taki pas na szybie i w trakcie ostatniego zatrzymania panowie powiedzieli, że powinni mi zabrać dowód :shock: Ponoć na przedniej szybie może być tylko ory pasek i żaden inny. Dobrze, że nie zauważyli że mam przeciwmgielne z tyłu zmostkowane
- Audi B4 2.0
- Forum Audi 80
no zawsze mozna sie gdzies spotkac z tym ze malo czasu mam;/ pasek zrobie czarny a jak sie przyjebia to zedre:D swiatła tez mysle mostkowac ale chce zrobic tak ze moge miec samo przeciwmgielne albo przelacze guzik i i stop bezdzie swiecil ale pomalu wszystko, a tak wogole jak wyjde dobrze z kasa to ja sprzedam gdzies pod koniec roku
znajomy w A4 przyciemniał szyby , wszystkie jednolitą folią o takiem samej przepuszczalności , wyszło mu naprawde ładnie , tylko nie daj sobie tego zepsuć , najlepiej zlecic to warsztatowi chyba że masz fach w ręku :-> , bo jeśli wyjdą bąble , albo ogrzewana tylnia szyba popuchnie , to na pewno super nie będzie . pozdro <ok>
- Audi B4 2.0
- Forum Audi 80
maniek chyba nie widziales wszystkich fotek bo ta co jest audi brudne bez halogenu to jest zrobiona jak utonąlem autem i tylko taka fote mialem przed zmianami wiec ją dalem a na innych fotach auto umyte po polerce,
a oto srodek:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/430 ... b8798.html
najzwyklejszy jaki moze byc, zakupie teraz ringi na zegary
a oto srodek:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/430 ... b8798.html
najzwyklejszy jaki moze byc, zakupie teraz ringi na zegary