Audi 90 Coupe + moje A6 :)
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Audi 90 Coupe + moje A6 :)
Witam
Chciałym pokazać całkiem fajną furkę. Auto należy do mojego kolegi, wydaje się być fajne dlatego chciałem je Wam pokazać. Z zewnątrz widać całkiem fajnie zrobiona, w środku kompletne audio założone wszystko z Alpine, pełna elektryka skóra i inne bajery. Ogólnie dużo roboty w nią włożył. Sory za jakoś zdjec ale były robione telefonem akurat nie miałem aparatu pod ręką.
8-)
Chciałym pokazać całkiem fajną furkę. Auto należy do mojego kolegi, wydaje się być fajne dlatego chciałem je Wam pokazać. Z zewnątrz widać całkiem fajnie zrobiona, w środku kompletne audio założone wszystko z Alpine, pełna elektryka skóra i inne bajery. Ogólnie dużo roboty w nią włożył. Sory za jakoś zdjec ale były robione telefonem akurat nie miałem aparatu pod ręką.
8-)
Ostatnio zmieniony 18 mar 2007, 10:28 przez Krycha, łącznie zmieniany 2 razy.
Heh ciekawe masz podejście..
Nie mówie o polerce, ale przynajmniej umyć by wypadało...
Przecież to auto jest skrajnie brudne...
Nierozumiem jak można prezentować takie auto na jakimś forum czy ogłoszeniu na allegro, to tylko świadczy o włascicielu...
pozdro.
P.S. Poza tym autko OK tylko tylny zderzak jakiś niepasujący do całości....
Nie mówie o polerce, ale przynajmniej umyć by wypadało...
Przecież to auto jest skrajnie brudne...
Nierozumiem jak można prezentować takie auto na jakimś forum czy ogłoszeniu na allegro, to tylko świadczy o włascicielu...
pozdro.
P.S. Poza tym autko OK tylko tylny zderzak jakiś niepasujący do całości....
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Przerzytaj mój post dokładnie i zauważ że to nie moje auto, zrobiłem zdjęcie i tyle takie mam ale bardzo mi się podobało auto i chciałem Wam pokazać jeśli ty zwracasz uwagę na brud no to sory nie potrzebnie to dawałem...
Chciałęm Wam tylko pokazać przeróbki i jak mozecie to nie patrzcie na ten brud.. jeśli wam to tak przeszkadza.
Pozdrawiam
Chciałęm Wam tylko pokazać przeróbki i jak mozecie to nie patrzcie na ten brud.. jeśli wam to tak przeszkadza.
Pozdrawiam
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt: