ja na nic nie narzekam nic nie robię, bo nie wiem czy zauważyłeś, ale mam 15 lat nie mam swojego auta, więc jak mam coś robić ? :lol:DRED pisze:Uwierz mi , że nie jestem zdenerwowany.
Normalnie się zapytałem. Jak na razie narzekacie, a sami nic nie robicie
..:: Audi B4 ::.. By duo stan nieważkości str. 84
-
- Forum Audi 80
Podobają mi się niektóre posty młodych gniewnych: "przepisy są po to aby je łamać" itd itp.
Życzę więcej rozwagi.
A co do odpowiedzialności Policji za uszkodzenia auta, to powiem tylko tyle, ze Policja wydaje dyspozycję usunięcia auta z drogi laweciarzowi, który ma podpisaną umowę z powiatem i na tym się jej odpowiedzialność kończy. Dalej odpowiada laweciarz, za wszelkie uszkodzenia powstałe w wyniku wciągania auta na lawetę jak i za przedmioty i sprzęty pozostawione w aucie, które stoi już na parkingu, które również musi mieć podpisaną umowę z powiatem. Dodam tylko, że w razie czego to radzę wszystkie sprzęty i tego typu udziwnienia wpisywać od razu na kwita w momencie wciągania na lawetę, tak na wszelki wypadek.
Więcej rozumu panowie i panie.
Życzę więcej rozwagi.
A co do odpowiedzialności Policji za uszkodzenia auta, to powiem tylko tyle, ze Policja wydaje dyspozycję usunięcia auta z drogi laweciarzowi, który ma podpisaną umowę z powiatem i na tym się jej odpowiedzialność kończy. Dalej odpowiada laweciarz, za wszelkie uszkodzenia powstałe w wyniku wciągania auta na lawetę jak i za przedmioty i sprzęty pozostawione w aucie, które stoi już na parkingu, które również musi mieć podpisaną umowę z powiatem. Dodam tylko, że w razie czego to radzę wszystkie sprzęty i tego typu udziwnienia wpisywać od razu na kwita w momencie wciągania na lawetę, tak na wszelki wypadek.
Więcej rozumu panowie i panie.
grinch Ty już nie dokazuj, dobrze wiesz co się dzieje
marcinelk13 Jedni rezają inni odpoczywają, a jeszcze inni .. a o tym innym razem napiszę
dred jak zwykle głos naszych sumieni i rozsądku :mrgreen:
audi_a6 nie no śpię, ale mało hehe <mikolaj>
.. przyznaję się, że ostatnio mało śpię, ale z powodów zawodowych, a nie przyjemności auta i kobiety poszły w delikatną odstawkę, ale niuńka się cały czas powoli szykuje ciągle jakieś nieprzewidywane problemy mi przeszkadzają w ukończeniu obecnch prac, ale myślę, że już niedługo będę mieć nowy materiał zdjęciowy ... pozdrawiam.
marcinelk13 Jedni rezają inni odpoczywają, a jeszcze inni .. a o tym innym razem napiszę
dred jak zwykle głos naszych sumieni i rozsądku :mrgreen:
audi_a6 nie no śpię, ale mało hehe <mikolaj>
.. przyznaję się, że ostatnio mało śpię, ale z powodów zawodowych, a nie przyjemności auta i kobiety poszły w delikatną odstawkę, ale niuńka się cały czas powoli szykuje ciągle jakieś nieprzewidywane problemy mi przeszkadzają w ukończeniu obecnch prac, ale myślę, że już niedługo będę mieć nowy materiał zdjęciowy ... pozdrawiam.
Moje Audi 80...
Cos pieknego to audi, ładnie wyglad po tych modyfikacjach, a tamto 90, lub Coupe z Migaczami na Zderzaku, tez twoje??
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
Ja nie jestem z Twojego miasta, ale też wiem o co chodzi <mikolaj>duo pisze:dziekuję mimo, iż fotki mocno nieaktualne kto się trochę kreci po mieście to wie o co chodzi .. niebawem sie pochwalę co i jak.
Ostatnio zmieniony 04 sie 2008, 22:25 przez Bastek, łącznie zmieniany 2 razy.