marcinelk13 pisze:bardzo ładna audiczka ! <ok> fele są jak najbardziej OK, ale moim zdaniem do tego stylu nie pasują ! zderzaki są strasznie matowe, ale jak wspomniałeś masz je pomalować ! <ok> ogłnie fura jest THE BEST ! :mrgreen:
jestem trzecim właścicielem tego auto poprzedni był mój ojczym auto nie było bite jedynie co śmieciara wjechała i rozbiła prawą tylna lampę widać na zdjęciu wgniecenie wyposażenie to standard nic ciekawego oryginalny przebieg
-Zmieniony Grill
-spolerowane fele
-przerobiona tylna półka i dopasowana do głośników
jestem w trakcie roboty wiec potrwa zanim wam pokaże ją w całości zrobioną, przyciemniłem boczne szyby jeszcze tylna mi została autko jest rozebrane bo maluje obdarty błotnik i przy okazji przyciemniłem kierunki i pomalowałem ramki w środku lampy do tego dochodzi tylni daszek na szybę jak narazie to tak wygląda postaram sie więcej zdjęć dodać.
Pozdro dla wszystkich
[ Dodano: 2008-08-03, 11:05 ]
Witam już wszystko złożone teraz zostało tylko przyciemnić tylna szybę i nakleić daszek, myślę nad felgami tylko nie wiem jakie czy 16 lub 17 cali co o tym myślicie ?? nie będzie mi nic obcierać przy 17 cali ??